محمدرضا امیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسلامشهر ، در گفتگویی با خبر نگاران اظهارداشت : به منظورساماندهی ادوات و ماشین آلات کشاورزی ،عملیات شماره گذاری ماشین آلات کشاورزی شهرستان اسلامشهر با همکاری پلیس راهور غرب استان تهران، آغاز شد .
امیری افزود : پس ازاعلام فراخوان به کشاورزان و بهره برداران ، افراد واجد شرایط در این طرح ثبت نام و اعلام آمادگی کردند، که درمرحله نخست مالکین تعداد19 دستگاه تراکتور اسناد و مدارک مورد نیاز را ارائه نمودند.
وی بیان داشت:به منظورتسهیل درارائه خدمات و انجام کارشناسی فنی ، تراکتورهایی که مدارکشان کامل بود ،طی هفته گذشته درمحل تعاونی نواب روستای نظام آباد شهرستان اسلامشهر مستقر شدند ، که پس از بازدید فنی مدارک مربوطه توسط کارشناسان راهنمایی و رانندگی تطبیق داده شده و اقدام به صدور کارتکس گردید.
مدیر جهاد کشاورزی اسلامشهر تاکید کرد: پس ازمرحله صدور کارتکس ، مالکین این تراکتورها با دردست داشتن اصل و رونوشت مدارک معرفی نامه از مدیریت جهادکشاورزی، به واحد شماره گذاری پلیس راهنمایی و رانندگی غرب استان تهران در شهریار مراجعه و پلاک تراکتور خود را دریافت خواهند کرد.
امیری خاطر نشان کرد : داشتن حداقل 13 سال سابقه مالکیت تراکتور و نداشتن پلاک انتظامی از جمله شرایط شرکت دراین طرح است ، که با اخذ پلاک انتظامی ضمن ساماندهی کردن تراکتورها، شرایط دریافت کارت سوخت و برطرف شدن مشکل عبور و مرور این قبیل ماشین آلات کشاورزی در سطح منطقه برطرف خواهد شد .
قابل ذکر است که بهره برداران و متقاضیانی که دارای شرایط لازم می باشند میتوانند ، با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی و ارائه مدارک لازم ،نسبت به پلاک نمودن و شماره گذاری تراکتور خود اقدام نمایند.