کد خبر: 720863
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۶
برخي از مراكز مهارتي براي جذب مشتري از تبليغاتي مانند «ديپلم فوري» استفاده مي‌كنند كه از طريق دستگاه قضايي با اين مراكز برخورد كرديم.
گودرز شاهمرادي مدير آموزش از راه دور آموزش و پرورش با اعلام خبر فوق درباره جعل مدارك تحصيلي در آموزش از راه دور گفت: جعل مدارك تحصيلي از ناهنجاري‌هاي اجتماعي است كه بر اساس نياز جامعه همچون تب مدرك‌گرايي شكل مي‌گيرد.  وي افزود: جعل مدارك تحصيلي خارج از نظام آموزش و پرورش صورت مي‌گيرد و به مدرسه و آموزش و پرورش ارتباطي ندارد.  مدير آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش تصريح كرد: ما تقاضاي رسيدگي جدي از سوي قوه قضائيه در اين مورد را داريم. جعل مدارك تحصيلي در آموزش و پرورش و آموزش از راه دور صحت ندارد و قانون با جعل برخورد خواهد كرد.
شاهمرادي تصريح كرد: آموزش از راه دور نظارت خود‌كنترلي، تخصصي و عالي دارد كه سه بار در يك نيمسال از مدارس انجام مي‌گيرد كه ميزان تخلفات در اين مدارس را به حداقل رسانده است.  وي با تأكيد بر اينكه در مدارس آموزش از راه دور ديپلم فوري صادر نمي‌شود، تصريح كرد: شرايط مدارس آموزش از راه دور همانند شرايط مدارس عادي است و بايد دانش‌آموزان به سختي مراحل را طي كنند تا ديپلم بگيرند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار