کد خبر: 718865
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۱
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به درگیری‌های شهر قدس مدعی شد که قدس از همان آغاز پایتخت مردم یهود بوده و تا ابد برای مردم یهود باقی خواهد ماند.

خبرگزاری ایسنا: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی طی سخنانی بار دیگر بر ابقای قدس تحت حاکمیت این رژیم تاکید کرد و مدعی شد: "اورشلیم از همان آغاز تنها پایتخت مردم یهود بوده است نه هیچ کس دیگر. اورشلیم خانه ماست و همواره خانه ما باقی خواهد ماند."

وی افزود: اورشلیم از امروز به بعد دیگر زخم خورده باقی نخواهد ماند و ما تلاش می‌کنیم که تا ابد تحت حاکمیت ما باشد.

در همین راستا روون ریولین، رئیس رژیم صهیونیستی گفت: سازشی بر سر اورشلیم یکپاچه صورت نمی‌گیرد و اورشلیم از هزاران سال پیش کعبه آمال و آرزوهای مردم یهود بوده است.

اظهارات نتانیاهو و ریولین در سالروز مراسمی ایراد شد که رژیم صهیونیستی برای اشغال قدس شرقی و تصمیم الحاق آن برگزار می‌کند.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار