کد خبر: 710294
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۷
مدیر عامل سازمان فردوس های شهرداری مشهد خبر داد:
مدیر عامل آرامستان بهشت رضوان اظهار کرد:آرامستان جدیدی در مشهد به نام «بهشت رضوان» در استان خراسان رضوی در سال 94 افتتاح خواهد شد.
نسیم سهیلی

  حسن کریمدادی بیان کرد: آرامستان جدیدی در مشهد به نام «بهشت رضوان» در دست احداث است و این آرامستان تا پایان دو ماهه نخست سال 94 افتتاح خواهد شد.

 وی افزود:این آرامستان در جاده کلات جنب روستای گنبدباز قرار حدود  و40 روز است که عملیات اجرایی این پروژه آغاز شده است و خیابان ها و بلوارها فاز یک این مکان آماده اسفالت شدن است.

 کریمدادی عنوان نمود: امسال 18 هزار و 295 نفر در مشهد مقدس فوت کرده اند و این میزان نسبت به سال گذشته چهار درصد افزایش داشته است.

 وی ضمن بیان اینکه بیش از 1500 شهید در بهشت رضا دفن شده اند خاطر نشان کرد: با همکاری بنیاد شهید خراسان رضوی حسینه ای در بهشت رضا مخصوص برنامه های فرهنگی . داراری خدمات جانبی می باشد.

  مدیر عامل سازمان فردوس های شهرداری مشهد  ازنوسازی تمامی دستگاه های ناوگان برون شهری سازمان فردوس ها خبر داد و اضافه کرد: سازمان تطهیر در سال گذشته بازسازی شد و امروز ظرفیت سازمان تطهیر به 6 نفر افزایش پیدا کرده است.

 وی ابراز کرد: طرح مرکز نیکوکاری  با کمک کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی در بهشت رضا برای ارائه خدمات به مردم بی بضاعت و کم بضاعت راه اندازی شده است تا با کمک خیرین جهت تدفین این اقشار به صورت رایگان انجام شود.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار