سید مهدی امامی میبدی صبح امروز در شصتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در سال 1384 تعداد فوتیهای سوانح رانندگی در شهر مشهد 490 نفربوده و در سال1392 این تعداد به350 نفر کاهش یافته است بوده .
وی افزود: این رقم با اقدامات انجام گرفته توسط شهرداری کاهش یافته و در سال اخیر این تعداد به 270 نفر رسیده است و و یکی از مواردی که به کاهش مرگ و میرها کمک کرده تعبیه سرعتگیرها در مسیر تردد خودرو ها می باشد.
امامی خاطر ضمن اشاره به غیر استاندارد بودن برخی ازسرعتگیرها ابراز کرد: ما در سال آینده به دنبال استانداردسازی آنها هستیم
محمدرضا دیمهکار، عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد ضمن اشاره به خسارت روانی وارد به سرنشینان اتومبیل به خاطر وجود سرعتگیر افزود: ما خسارات را عموما به صورت مالی میسنجیم و لذا به خسارت روانی سرنشینان توجهی نمی کنیم.
عضو کمیسیون فنی و عمران شورای شهر مشهد عنوان کرد: امروز هر 13 منطقه شهر مشهد درخواست سرعتگیر کردند در حالی که باید از روشهای نوین در ارتباط با رانندگی همچون فرهنگسازی انجام شود .
حسن قدیری طرقی نیز گفت: وجود سرعتگیر ها در مسیر تردد خودرو و اتوبوس باعث افزایش مصرف سوخت می شود لذا اتوبوسهای خط یک سامانه اتوبوسهای تندرو مشهد از دیگر اتوبوسها 70 درصد سوخت بیشتری مصرف می کنند.
وی یکی از اصلیترین این افزایش مصرف سوخت را وجود سرعتگیر در مسیر اتوبوس های بی.آر.تی دانست و ادام داد این سرعتگیرها باید حداقل از مسیر این اتوبوس ها برداشته شود.
قدیری فرهنگ سازی را در این زمینه موثر دانست و اضافه کرد: پس از آن باید سرعت راننده توسط سرعت گیرهایی که در جاده تعبیه می شوند کنترل شود لذا لازم است اعتبارات در دیگر مسائل ترافیکی شهر مانند این دوربین ها هزینه شود.