کد خبر: 706431
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۹

نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه تيم‌ اطلاع‌رساني رياست‌ جمهوري بداند برخورد حذفي با رسانه‌ها به ضرر دولت است، گفت: برخورد حذفي اصحاب رسانه به ضرر دولت خواهد بود.
اسماعيل كوثري، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با فارس، در ارزيابي عملكرد دولت در رابطه با منتقدان به ويژه رسانه‌ها گفت: با وجود آنكه آقاي روحاني و دولت وي در اظهارات خود مي‌گويند كه حرف منتقدين را مي‌شنويم و منتقدان مطالب خود را ارائه كنند اما در عمل اين‌گونه نيست و نقدهايي هم كه از سوي منتقدين مي‌گويند از سوي دولت ترتيب اثر داده نمي‌شود.
وي ادامه داد: اين امر به صورتي است كه خيلي از افراد نمي‌توانند قبول كنند بگويند دولت نقدپذير است و به نظرات منتقدين توجه مي‌كند در حالي كه منتقدان از روي دلسوزي نقد مي‌كنند و به دنبال موفقيت دولت هستند چراكه دولت را دولت نظام جمهوري اسلامي مي‌دانند. كوثري در ارزيابي رويكرد حذفي تيم اطلاع‌رساني دولت در پوشش نشست‌هاي رئيس‌جمهور و سخنگوي دولت اظهار داشت: اين هم از مسائلي است كه آنچه در حرف مي‌گويند به آن عمل نمي‌كنند. بنابراين تنها شعار دادن كافي نيست بلكه بايد عمل كنند و اگر اين امر به درستي انجام نشود به ضرر دولت است و ما راضي به اين امر نيستيم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار