کد خبر: 701232
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۲
عضو برجسته دفتر سياسي جنبش حماس با بيان اينكه اين جنبش در رويارويي با اسرائيل در جنگ اخير غزه توصيه‌هاي سيد‌حسن نصرالله را اجرا كرده است، از دبيركل حزب‌الله لبنان خواست براي بالابردن آمادگي در مرزهاي فلسطين با جنبش حماس هماهنگ شود.
عضو برجسته دفتر سياسي جنبش حماس با بيان اينكه اين جنبش در رويارويي با اسرائيل در جنگ اخير غزه توصيه‌هاي سيد‌حسن نصرالله را اجرا كرده است، از دبيركل حزب‌الله لبنان خواست براي بالابردن آمادگي در مرزهاي فلسطين با جنبش حماس هماهنگ شود.
محمود الزهار، عضو برجسته دفتر سياسي جنش حماس جمعه شب در مصاحبه با شبكه المنار لبنان از سيد‌حسن نصرالله، دبيركل حزب‌الله لبنان خواست با جنبش حماس براي افزايش آمادگي در مرزهاي فلسطين هماهنگ شود. وي گفت: «جنبش حماس هر جا كه باشد فلسطين را هدف خود مي‌داند و ما از ايران مي‌خواهيم تا پول و سلاح بيشتري براي مقابله با اشغالگري در فلسطين در اختيار ما بگذارد». الزهار خاطرنشان كرد: «ما همواره خواهان همكاري به خاطر فلسطين هستيم چراكه فلسطين مسئله اصلي ماست و نمي‌توانيم از آن كناره‌گيري كنيم. هيچ يك از درگيري‌هاي عربي كه در اطرافمان رخ مي‌دهد نبايد ما را از مسئله فلسطين غافل كند». وي ضمن تبريك عمليات حزب‌الله عليه رژيم صهيونيستي در شبعا گفت: «ما سفارش و سخن سيد‌حسن نصرالله را در حمله اخير اسرائيل به نوار غزه در محور فعاليت‌هاي خود قرار داديم». الزهار گفت: «مقاومت فلسطين نظريه امنيت داخلي و نيروي بازدارندگي اسرائيل را هدف قرار داد و اسرائيل امروز از سوي فلسطين ضربه ديده است». وي تصريح كرد: «ما به عهد و پيمان خود براي آزادسازي خاك و حفظ آرمان‌هاي فلسطين عمل مي‌كنيم». اظهارات مقامات حماس در حالي است كه حملات تروريستي در مصر سبب شده تدابير امنيتي در اين كشور به بالاترين سطح خود افزايش يابد. با توجه به اينكه دولت مصر، حماس و اخوان‌المسلمين را در ليست سياه خود قرار داده است، رهبران حماس در تلاش هستند تا قدرت نظامي خود را تقويت كنند. مصر بارها اخوان‌المسلمين و حاميان آن را به عنوان عامل اصلي حملات تروريستي معرفي و سعي كرده به بهانه‌هايي مختلف مخالفان اخواني خود را تحت فشار قرار دهد. عبدالفتاح السيسي، رئيس‌جمهور مصر روز شنبه طي سخناني در آديس آبابا پايتخت اتيوپي تأكيد كرد كه حمله تروريستي در صحراي سينا كه منجر به كشته شدن 45 نفر شد، به مثابه اعلام جنگ به كشورش است. وي با اشاره به اينكه مصر درحال پرداخت هزينه مبارزه با تروريسم و افراط‌گرايي است، گفت: «مصر با قوي‌ترين سازمان سري دو قرن اخير، با شاخه‌هايي سري و ابزارهاي سري است». اخوان‌المسلمين مصر نيز با صدور بيانيه‌اي ريختن خون ارتش مصر را حرام اعلام كرد و اقدامات تروريستي صحراي سينا عليه ارتش مصر را محكوم كرد. اخوان‌المسلمين در بيانيه‌اي اعلام كرد: آنچه كه در سينا از قتل و آتش افكني و كشتار و خونريزي اتفاق افتاد، اخوان‌المسلمين را نگران كرد كه آخرين آن روز گذشته اتفاق افتاد و دهها تن از سربازان ارتش و فرزندان ملت كشته شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار