معاون وزير راه و شهرسازي از در حال ساخت بودن 140بيمارستان نيمهتمام با 24 هزار و 200 تخت در كشور خبر داد.
محمدجعفر عليزاده در پايان بازديد از روند ساخت بيمارستان 235تختخوابي شهرستان سقز گفت: اگر در سال جاري اعتبار لازم تخصيص داده شود، 28 بيمارستان تكميل و بهرهبرداري ميشود.
وي بيان كرد: در زمان حاضر چهار بيمارستان در كردستان در حال ساخت است كه بيمارستانهاي 35تختخوابي دهگلان و سروآباد تا پايان سال جاري به بهرهبرداري ميرسند.
مديرعامل سازمان مجري ساختمانها و تأسيسات دولتي و عمومي كشور با بيان اينكه سرعت بخشيدن در اتمام ساخت بيمارستانهاي كشور به دليل تحريمهاي اقتصادي و توطئه اخير نفتي با مشكل مواجه شده است، گفت: در سال جاري تخصيص اعتبارات طرحهاي عمراني به ويژه بيمارستانها 16 درصد پيشرفت داشته است.
وي اضافه كرد: در حال بررسي ميزان پيشرفت بيمارستانهاي در حال ساخت كشور و بازديد ميداني از نزديك هستيم و تمام تلاش دولت اين است كه هيچ پروژهاي تعطيل و متوقف نشود.
عليزاده ادامه داد: براي تكميل بيمارستان سقز 100 درصد و براي بيمارستان بانه 250 درصد اعتبارات را افزايش دادهايم و به كمك نمايندگان از ساير منابع هم اعتبارات افزايش خواهد يافت.