کد خبر: 698682
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۳
زنجبیل گیاهی است که اغلب در تهیه غذا و شیرینی‌ها از آن استفاده می‌شود و می‌تواند خواص متفاوتی را به همراه داشته باشد.

دکتر ‌جعفری متخصص تغذیه در خصوص خواص زنجبیل گفت: زنجبیل گیاهی است که اغلب در تهیه غذا و شیرینی‌ها از آن استفاده می‌شود.


وی افزود: خواص این گیاه متفاوت است به طوری مصرف آن قبل از غذا اشتها آور است.


وی در ادامه گفت: این ماده خوراکی خاصیت ضد میکروبی دارد و برای رفع عفونت‌های قارچی در بدن بسیار مفید است.


وی در پایان گفت: علاوه بر این جویدن زنجبیل به از بین بردن بوی بد دهان کمک می‌کند و مصرف روزانه مکمل آن می‌تواند در کاهش درد مفاصل مؤثر باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار