همزمان با سالروزمیلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) ازتابلوی دیواری نقش برجسته بصیرت در زنجان رونمایی شد.در این مراسم كه با حضور تني چند از مسئولين و مردم زنجان برگزار شد، استاد حسن مهدیون خالق تابلوی دیواری بصیرت ،با بیان اینکه این تابلو، بازخوانی انقلاب اسلامی ودفاع مقدس است گفت: تابلوی دیواری بصیرت با محتوای دینی، آئینی وبومی، به منظورارتباط اثرگذار با مخاطب، به سبک هنر تجسمی کار شده است.
وی کم هزینه بودن، سبک وقابل حمل بودن آن را از ویژگی های قابل توجه این نوع سبک کار عنوان کردوافزود:این تابلو را در فواصل زمانی خاص می توان در مکانهای متفاوت از شهر در معرض دید عابرین قرار داد وبرای سرعت وسهولت در انتقال ونصب آن، ازمواد ترکیبی سبک استفاده شده است.
نماد پایتخت شور وشعور حسینی
استاد حسن مهدیون قابلیت بازسازی آسیب های احتمالی را نیز از دیگر ویژگی های تابلوی نقش برجسته بصیرت برشمرد.وی به تشریح موضوع تابلو پرداخت وگفت: کلیت این تابلو تحت عنوان بصیرت وبه مناسبت 9دی است وچیدمان آن از سمت راست با تصویر آفتاب آغاز می شود که به منزله طلوع اندیشه ناب محمدی با شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی وبه رهبریت امام خمینی (ره) است.
استاد مهدیون حضور بانوان زنجانی به عنوان نخستین حضور زنان در راهپیمایی های دوران انفلاب در سطح کشور،آیین سوگواری زنجانی ها در هشتم ویازدهم محرم ونقش ویژه حسینیه اعظم وزینبیه اعظم زنجان در این مراسم ها ونماد پایتخت شور وشعور حسینی را از دیگر تصاویر نمادین زنجان در این تابلواعلام کرد.وی پرچم " لبیک یا حسین " کارشده در تابلو را نماد پاسخ به قیام عاشورایی امام حسین (ع) وتصاویر بسیج وشهدا را نماد رشادتهای شهدا، بسیجیان وغواصان دریادل زنجان عنوان کرد.
استاد حسن مهدیون نقاش چیره دست زنجانی وخالق تابلوی بصیرت، مدت زمان صرف شده برای این تابلو را 3ماه اعلام کرد وگفت:این تابلو در کمترین زمان ممکن کار شده است واگر حمایت های لازم انجام گیرد، یک روش ایده آل برای زیباسازی شهر، در راستای توجه به عناصرزیبایی بصری است.سجاد خانمرادی رئیس اداره زیباسازی شهرداری زنجان نیز در این مراسم با بیان اینکه این نوع آثار با چنین محتوایی، از آثار فاخر است گفت: امیدوارم این نوع آثار در سطح شهر گسترش یابد.
وی با اشاره به اینکه زیبا سازی دیوارهای بافت فرسوده ومرکز شهر ازجمله برنامه های امسال اداره زیباسازی شهرداری زنجان است افزود: نقاشی دیواری با هویت شور وشعور حسینی وبحث شهر شاد را در برنامه داریم .خانمرادي از نصب المان های مختلف در سطح شهر خبردادوگفت: در سال آینده با فراخوان عمومی، از حضور هنرمندان زنجانی وغیر زنجانی برای جانمایی ونصب بزرگترین المان استفاده خواهیم کرد.
.