کد خبر: 696761
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۹
در 9 ماه نخست سالجاری در امور آبفای زنجان 2 هزار و 947 فقره انشعاب آب به متقاضیان واگذار شده است.

مدیر امور آبفای زنجان با اعلام این خبر گفت : در این بازه زمانی 149 فقره انشعاب آب برای مشترکین در شهر ارمغانخانه نیز واگذار شده است و تعداد انشعابات آب نصب شده در 9 ماهه نخست سال 93، 4 هزار و70 فقره در زنجان می باشد.
ایرج رستمی به انشعابات فاضلاب واگذار شده هم اشاره کرد و افزود : از ابتدای سال تا آخر آذر ماه انشعاب فاضلاب واگذار شده یک هزار و 795 فقره و انشعابات فاضلاب نصب شده 743 فقره در زنجان می باشد.
رستمی کنتورهای تعویض شده در زنجان را طی 9 ماه نخست سال 2 هزار و 135 فقره اعلام کرد.
مدیر امور آبفای زنجان به منابع تغذیه نیزاشاره کرد و گفت : منابع تغذیه استان، آب های زیرزمینی و آب های سطحی (سد) است و هم اکنون در شهرستان زنجان 57 حلقه چاه وجود دارد که 38 حلقه چاه در مدار بهره برداری می باشد.
رستمی افزود: 60 درصد آب سد تهم مصرف شده و تنها 40 درصد باقی مانده و افت قابل توجهی در دبی چاه‌های زیرزمینی رخ داده است.
وی حجم کل آب تولیدی در این مدت را 28 میلیون متر مکعب عنوان کرد و گفت: حجم کل فروش آب بیش از 20 میلیون و 500 هزار متر مکعب است که با در نظر گرفتن تاخیر در قرائت حدود 23 میلیون متر مکعب می باشد

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار