کد خبر: 693140
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۴
مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه:
سياست جمهوري اسلامي ادامه مذاكرات است، اما اگر در داخل كشور اميد ما اين باشد كه از طريق مذاكرات هسته‌اي در عرصه اقتصادي به نتيجه برسيم بايد گفت اين يك توهم است.
سياست جمهوري اسلامي ادامه مذاكرات است، اما اگر در داخل كشور اميد ما اين باشد كه از طريق مذاكرات هسته‌اي در عرصه اقتصادي به نتيجه برسيم بايد گفت اين يك توهم است.
به گزارش رسا، سردار يدالله جواني، مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ‌‌در كنگره شهداي دانشجوي استان خراسان شمالي كه همزمان با بيست و هفتم آذر، روز وحدت حوزه و دانشگاه در بجنورد برگزار شد، با اشاره به مذاكرات هسته‌اي ايران و كشورهاي گروه 1+5 اظهار داشت: اين مذاكرات بايد با منطق و قوت ادامه داشته باشد. وي با بيان اينكه توافقات هسته‌اي چيزي جز وقت تلف كردن نيست اما با اين حال ما بايد مذاكرات را ادامه دهيم، اضافه كرد: در اين مذاكرات بايد به طور كامل به حفظ حق ايران توجه شود، چراكه اين موضوع خواسته ملت، دولت و نظام از مذاكره‌كنندگان است. سردار جواني تصريح كرد: اگر ما در داخل كشور اين باور را دنبال كنيم كه راه برون رفت از مشكلات اقتصادي رسيدن به توافق هسته‌اي است، بايد گفت اين يك توهم است و بيراهه رفته‌ايم. وي با تأكيد بر اينكه امروز ما بايد بدانيم راه حل مشكلات اقتصادي كشور ما چيست، تصريح كرد: اگر مذاكرات هسته‌اي به نتيجه نرسد ما ضرر نكرده‌ايم بلكه دشمنان ضرر مي‌كنند چراكه ما راه حل اقتصاد مقاومتي را داريم و آن را به صورت جدي‌تري دنبال خواهيم كرد.
سردار جواني اضافه كرد: اگر تا امروز نيز از نظر اقتصادي در كشور رشد مناسب نداشته و اقتصاد ما آسيب‌پذير است در واقع اين يك كم كاري و غفلت طي سال‌هاي گذشته به شمار مي‌رود و مي‌بايست براي رفع آن اقدام كرد. وي يادآور شد: حتي زماني امام خميني(ره) نيز به دولت بعد از جنگ تأكيد كرده بودند كه به گونه‌اي عمل كنيد وابستگي كشور به نفت كم شود كه متأسفانه در اين زمينه غفلت شد و دشمن نيز از همين ضعف استفاده كرد. مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با تأكيد بر اينكه نبايد براي دسترسي به رفاه بيشتر در برابر زياده خواهي‌هاي هسته‌اي امريكا كوتاه بياييم، افزود: اگر امروز در زمينه هسته‌اي كوتاه بياييم يقين بدانيد امريكا فردا از ما مي‌خواهد در صنايع موشكي عقب نشيني كنيم چراكه مسئله هسته‌اي در واقع بهانه‌اي بيش نيست.
وي خاطرنشان كرد: هيچ ملت آزاده‌اي در دنيا بر سر ابزار دفاع خود با دشمن مذاكره نمي‌كند و ما بايد هوشيار باشيم در صورت كوتاهي در مذاكرات هسته‌اي و قبول شروط نادرست طرف غربي، جسارت، گستاخي، زياده‌خواهي و فشارهاي آنها بيشتر شده و فوراً سراغ مسائل موشكي و تسليحات نظامي ايران مي‌روند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار