کد خبر: 691272
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۱
يوسف قرضاوي به درخواست پيگرد خود از طرف اينترپل واكنش نشان داد اعلام كرد كه چگونه با 88 سال سن مي‌تواند به زندان يورش ببرد.
 به گزارش ايسنا، به نقل از پايگاه خبري ايلاف، يوسف قرضاوي، رئيس اتحاديه جهاني علماي مسلمين و پدر معنوي اخوان‌المسلمين در راستاي دفاع از خود پس از صدور حكم جلبش از سوي اينترپل گفت: من از قطر خارج نشده‌ام تا اينكه بخواهم به مصر بروم و به زندان وادي نطرون يورش ببرم. وي افزود: آيا اين اظهارات منطقي است. من در قطر زندگي مي‌كنم و پاسپورت قطري دارم و تنها با آن سفر مي‌كنم و به مصر هم نرفته‌ام تا به زندان يورش ببرم.
قرضاوي در مصاحبه‌اي تلفني با شبكه «رابعه» كه از تركيه پخش مي‌شود و حامي اخوان‌المسلمين است، گفت: من 88 سال سن دارم و به بيماري‌هايي مبتلا هستم و با يك يا دو همراه مسافرت مي‌كنم و شرايط جسماني من اجازه نمي‌دهد پس چگونه ممكن است كه من به زندان يورش برده باشم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار