وی در ادامه با بیان اینکه کسی که دیگران را به انجام کار خیر تشویق و راهنمایی میکند به اندازه همان شخص خیّر در کار نیک شریک است، افزود: کار خیر بین همه ادیان به ویژه دین مبین اسلام امری خدامحور و خداشناسانه است.
این مسئول عنوان کرد: با راه اندازی این مجتمع فرهنگی، کرج صاحب اولین فرهنگسرای ایتام محصل خواهد شد، که این امر به دانش آموزان مستعد تحصیلی کمک وافری خواهد کرد تا از نعمت تحصیل برخوردار شده و با تشویق این افراد از سوی مددجویان این مرکز، این افراد منویات دینی را بهتر درک کرده و مهارتهای اجتماعی لازم را کسب کنند تا در آینده، شهر بتواند از مهارتهای آنان برخوردار شود.
شایان ذکر است، این زمین توسط فرزندان مرحوم کمالی نژاد به موسسه خیریه و نیکوکاری قائم آل محمد جهت ساخت و بهره برداری از اولین فرهنگسرای ایتام محصل در منطقه 7 شهرداری کرج اهداء شده است.