کد خبر: 690358
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۷
وزيرتعاون، كار و رفاه اجتماعي خبر داد
امروز 8 ميليون نفر با طرح امنيت غذايي مورد حمايت قرار گرفته‌اند و در حال مطالعه براي گسترش اين طرح هستيم.
امروز 8 ميليون نفر با طرح امنيت غذايي مورد حمايت قرار گرفته‌اند و در حال مطالعه براي گسترش اين طرح هستيم.
وزيرتعاون، كار و رفاه اجتماعي با عنوان كردن مطلب فوق از آماده شدن لايحه حمايت‌ حقوقي و قانوني از معلولان در دولت خبر داد و گفت: هفته‌هاي آتي اين لايحه در مجلس مطرح مي‌شود.
علي ربيعي در سخنان پيش از خطبه نماز جمعه اين هفته تهران با بيان اينكه بنا دارم امروز در هفته گراميداشت معلولان گزارشي را از فعاليت‌هاي دولت در اين مورد عرض كنم، ادامه داد: اما پيش از آن بايد به اين نكته اشاره كنم كه به تازگي از هفته بسيج عبور كرده‌ايم و معتقدم كه براي فائق آمدن بر مسائل پيچيده كشور و مسائل منطقه‌اي كه پر از ناامني و دخالت بيگانگان است همواره به روحيه‌اي بسيجي نياز داريم.  وي با تأكيد بر گسترش مراكز خيريه‌جمعي اظهار كرد: بسياري از افراد براي كمك به معلولان در خانه اعلام آمادگي كرده‌اند كه اين مسئله با طرح توانبخشي مبتني بر خانواده كه ما در بهزيستي اجرا كرده‌ايم، همخواني دارد. در گذشته سه رويكرد دولت محور، جامعه‌محور و خانواده‌محور براي حمايت از معلولان وجود داشته كه ما سعي داريم از دو رويكرد جامعه‌محور و خانواده محور حمايت كنيم.
ربيعي ادامه داد: لايحه حمايت قانوني و حقوقي از معلولان در كميسيون اجتماعي به پايان رسيده است و در هفته‌هاي آينده در مجلس مطرح خواهد شد. همچنين در اين لايحه براي حل مشكلات معلولان از جمله اشتغال، مسكن و مادران داراي فرزند معلول برنامه‌هايي در نظر گرفته شده است، سازمان فني وحرفه‌اي نيز اكنون موظف به ارائه آموزش رايگان به معلولان و صندوق مهر امام رضا (ع) موظف به تسهيل اشتغال براي معلولان شده است.
وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي افزود: ما پيشرفت‌هاي بسياري در زمينه معلولان داشته‌ايم اما اين پيشرفت‌ها كافي نيست و بايد بسته‌هاي حمايت‌هاي خود را در اين زمينه افزايش دهيم. اكنون طرح توانبخشي مبتني بر خانواده با تحت پوشش قرار دادن 6 هزار نفر هر روز در حال گسترش است. در حال حاضر حدود 3 ميليون معلول شديد در جامعه داريم كه اگر ديگر معلوليت‌ها و معلوليت‌هاي ناشي از سالمندي را نيز به آنها اضافه كنيم به حدود 10 درصد جامعه مي‌رسد كه بايد براي اين مقدار پيش‌بيني‌هاي لازم را داشته باشيم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار