کد خبر: 690215
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۵
در پي انتشار گزارش «جيب‌بري در برنامه ورزشي» در روز 93/09/10، شركت فناپ جوابيه‌اي را منتشر كرده است. ابتدا جوابيه شركت فناپ و سپس توضيحات «جوان» در اين خصوص براي اطلاع خوانندگان محترم منتشر مي‌شود.
در پي انتشار گزارش «جيب‌بري در برنامه ورزشي» در روز 93/09/10، شركت فناپ جوابيه‌اي را منتشر كرده است. ابتدا جوابيه شركت فناپ و سپس توضيحات «جوان» در اين خصوص براي اطلاع خوانندگان محترم منتشر مي‌شود.
1- به استحضار مي‌رساند خدمات معرفي شده در برنامه تلويزيوني «جام از نگاه دو» سامانه 9090 مربوط به «باشگاه هواداران تيم ‌ملي فوتبال» است كه تنها سامانه رسمي فوتبال ملي كشور و متعلق به فدراسيون فوتبال است. هواداران با عضويت در اين سامانه و پرداخت حق عضويت روزانه از انواع خدمات ارزش افزوده تلفن همراه، دسترسي به وب‌سايت تيم‌ ملي و ديدن اخبار اختصاصي و فيلم‌هاي اختصاصي در اين وب‌سايت، خريد تخفيف‌دار محصولات تيم ‌ملي ايران، شركت در رويدادها و دريافت بليت بازي‌هاي تيم ‌ملي و استفاده از خدمات شركت‌هاي حامي تيم ‌ملي ويژه هواداران بهره‌مند مي‌شوند.
2- اعتقاد داريم اين حق فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران است كه هواداران تيم هاي ملي را شناسايي و ساماندهي و با ارائه خدمات به اين جامعه مخاطب به سوي استقلال مالي هم حركت كند. حركتي كه با سياست‌هاي كلي نظام در خصوص كاهش تصدي‌گري دولتي در حوزه ورزش هماهنگ بوده و فدراسيون جهاني فوتبال نيز به درستي در برنامه كاري فدراسيون‌هاي تمامي كشورهاي عضو قرار داده است. اهميت اين خدمات زماني بيشتر مشهود مي‌شود كه روزانه شاهد ارائه سرويس‌هاي فراوان ديگري به صورت موازي در حوزه‌هاي مخابراتي و برنامه‌هاي خاص با نظر‌سنجي در مورد فوتبال و تيم‌هاي ملي هستيم كه از كاركرد آنها فدراسيون فوتبال و تيم‌هاي ملي هيچ انتفاعي نمي‌برند و به نام فوتبال و به كام ديگران تمام مي‌شود در حالي كه اين خدمات فدراسيون فوتبال و درآمدهاي حاصله از آن كه مستقيماً به اين فدراسيون مي‌رسد صرف ترميم و توليد زيرساخت‌هاي فوتبال كشورمان مي‌شود.
3- در مقاله فوق اشاره شده كه «هرگونه كسر اعتبار و اعمال هزينه براي مشتركان اپراتورهاي تلفن همراه ملزم به اطلاع‌رساني و اختيار مشترك است» و در ادامه به گونه‌اي عنوان شده كه اين اطلاع و اختيار براي مشتركين خدمات مربوط به تيم ‌ملي وجود ندارد. در حالي كه صراحتاً هم در زيرنويس برنامه «ورزش از نگاه دو» و هم در گفتار مجري برنامه اعلام شده است كه «... كلمه ايران را به شماره 9090 پيامك نماييد و با عضويت در باشگاه هواداران تيم ‌ملي فوتبال ايران در قرعه‌كشي يك سفر به جام ملت‌هاي آسيا شركت نماييد.» علاوه بر آن در پيام بازگشت و قبل از كسر هرگونه هزينه‌اي از حساب مشترك، هزينه پيامك‌هاي روزانه به مشترك اعلام شده و پس از آن نيز هر روز با دريافت پيامك روزانه هزينه خدمات به مشترك يادآوري مي‌شود. بنابراين اطلاع‌رساني كامل در خصوص سرويسي كه مخاطبان عضو آن خواهند شد، انجام شده و تبليغات غيرمنتظره  در اين خصوص مصداقي ندارد.
پاسخ به گزارش «جيب‌بري در برنامه ورزشي»


4- در مقاله فوق عنوان شده است كه «به ازاي فرستادن پيامك هزينه 5 هزار توماني از مشاركت‌كنندگان كسر شد» اين مطلب كاملاً خلاف واقع بوده و به هيچ‌وجه چنين مبلغي با ارسال پيامك‌ اطلاع‌رساني شده از مشتركين كسر نشده و نمي‌شود. همان‌طور كه در زيرنويس و گويش مجري برنامه صراحتاً عنوان شد با ارسال كلمه «ايران» مشترك عضو باشگاه هواداران تيم ‌ملي مي‌شود. ارسال اين پيامك هيچ هزينه‌اي براي مشترك نداشته (حتي هزينه ارسال پيامك هم حذف شده است) و صرفاً در پاسخ به پيامك ارسال شده خدمات باشگاه هواداران تيم ‌ملي و كد غيرفعال‌سازي براي مشترك ارسال مي‌شود تا در صورت عدم تمايل يا سوءتفاهم در خصوص سرويس فعال شده خدمات از سوي مشترك لغو شود كه در صورت لغو سرويس تا 24‌ساعت پس از ارسال پيامك حتي يك ريال هم از حساب مشترك كسر نخواهد شد! اگر تا 24 ساعت پس از دريافت پيامك كد لغو عضويت توسط مشترك ارسال نشود، به منزله تمايل به عضويت در سامانه تلقي شده و روزانه مبلغ 120 تومان به عنوان حق عضويت در قبال دريافت خدمات باشگاه هواداران (خدمات شش‌گانه اعلام شده در بند1) از حساب تلفن همراه مشترك كسر مي‌شود. شايان ذكر است مشتركين هر لحظه مي‌توانند با ارسال كد لغو عضويت كه در پيام اول اطلاع‌رساني شده و به صورت هفتگي نيز به مشتركين يادآوري مي‌شود نسبت به لغو خدمات اقدام كنند و به محض دريافت كد لغو هيچ هزينه ديگري از حساب مشترك كسر نخواهد شد.
5- در پايان از رسانه‌هاي محترم انتظار مي‌رود در‌خصوص درج مطالبي اينچنيني تحقيق و جمع‌آوري اطلاعات لازم را از مراجع رسمي به انجام رسانده تا شاهد انتقال اطلاعات غلط به مردم عزيز كشورمان نباشيم.
   توضيحات جوان
همانطور كه در بند سوم جوابيه شركت فناپ اشاره شده است، مجري برنامه جام از نگاه دو هيچ اشاره‌اي به كسر هزينه از ارسال كننده پيامك نكرده و صرفاً از بينندگان خواسته‌ است تا با شركت در نظر‌سنجي در قرعه‌كشي جايزه حضور داشته باشند. پيش از اين نيز رسانه‌ها به اين روش غيرعادي درآمدزايي از طريق دريافت هزينه از ارسال‌كننده پيامك به بهانه حمايت از تيم ملي اشاره و آن را نقد كرده‌اند كه در آن گزارش‌ها نيز به عدم اطلاع‌رساني در مورد كسر هزينه اشاره شده است. «جوان» براي تنوير افكار عمومي تصوير ارسالي يكي از خوانندگان روزنامه را به عنوان سند كسر هزينه 5 هزار توماني منتشر مي‌كند. اطلاعات در مورد انتقادهاي مردمي از 9090 نيز با ذكر منبع در گزارش «جيب‌بري در برنامه زنده» منتشر شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار