کد خبر: 690194
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۶
مدير عامل اسبق بانك صادرات درباره نوسانات بازار ارز اظهار داشت: دو عامل در افزايش نرخ ارز در روزهاي گذشته در بازار مؤثر بوده است.
مدير عامل اسبق بانك صادرات درباره نوسانات بازار ارز اظهار داشت: دو عامل در افزايش نرخ ارز در روزهاي گذشته در بازار مؤثر بوده است.
احمد حاتمي‌يزدي افزود: يكي از اين دلايل، مربوط به مذاكرات بين‌المللي است؛ به طوري كه مذاكرات نتيجه مورد انتظار فعالان اقتصادي را در پي نداشت. وي با اشاره به گفت‌وگوي وزير امور خارجه در مجلس در گفت‌وگو با «نسيم» تصريح كرد: اگرچه جلسه وزير با نمايندگان غيرعلني بوده، اما امكان دارد كه اطلاعاتي از اين جلسه به بازار درز كرده و روي بازار اثر گذاشته باشد.
حاتمي‌يزدي، عامل ديگر مؤثر در نوسان قيمت ارز در بازار را افت قيمت نفت دانست و گفت: همه انتظار داشتند كه قيمت نفت در حد 75، 80 دلار پايدار بماند، اما اين موضوع تحقق نيافت.
مدير عامل اسبق بانك صادرات تصريح كرد: بر اين اساس، با توجه به اينكه در شرايط تحريم قرار داريم و صادرات نفت كشور هم بيشتر از يك ميليون بشكه نخواهد بود، بايد بودجه با قيمت 60 دلار بسته شود.
حاتمي‌يزدي با بيان اينكه همين موضوع نشان مي‌دهد كه عملاً درآمد نفتي بودجه سال آينده نصف امسال خواهد بود، عنوان كرد: به همين دليل، دسترسي مردم و بازار نيز به ارز كاهش خواهد يافت، يعني عرضه كم مي‌شود؛ اين در حالي است كه تقاضا هيچ‌گاه كاهش نمي‌يابد و مردم همچنان رغبت دارند كه سالانه 60، 70 ميليارد دلار واردات داشته باشند؛ لذا بايد در مديريت واردات تلاش كرد و واقعيت اين است كه به راحتي مي‌توان اين كاهش در عرضه ارز را با مديريت واردات جبران كرد. حاتمي‌يزدي همچنين در پاسخ به اين پرسش «نسيم» كه با توجه به كاهش درآمد دولت، اين احتمال وجود دارد كه دولت با بالا بردن قيمت ارز درصدد جبران كسري بودجه باشد، تصريح كرد: خير، دولت به شدت با اين موضوع كه قيمت ارز را بالا ببرد، مخالف است و مطمئناً آقاي روحاني با افزايش نرخ ارز مخالف است و اين كارشناسان هستند كه به او مي‌گويند ناچار هستيد كه اين كار را بكنيد، چون درآمد ارزي كشور كاهش يافته است.
وي در ادامه در پاسخ به اين پرسش كه پيش‌بيني شما از وضعيت بازار ارز در آينده، چيست، ‌گفت: قيمت دلار هم اكنون به ثبات رسيده و در روزهاي آينده اين ثبات كامل خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار