کد خبر: 688102
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵
بي‌گناهي مرد سياهپوست امريكايي پس از ۳۹ سال حبس اثبات و او از زندان شهر كليولند ايالت اوهايو آزاد شد.
زنداني شدن اين فرد، بر مبناي شهادت اشتباه شاهدان صورت گرفته بود و پس از ۳۹ سال، بي‌گناهي وي تأييد شد. اين مرد كه ريكي جكسون نام دارد به اتهام قتل در سال 1975 بازداشت و زنداني شده بود. او با كمك وكيلش، توانست پس از 39 سال آزاد شود.
ريكي جكسون در زمان دستگيري 12 سال سن داشته است و به خاطر يك شهادت دروغ 30 سال از عمر خود را در زندان گذراند. وي هم اكنون 54 سال سن دارد.
ادي ورنون، فرد شاهد ماجرا كه در زمان وقوع قتل12 سال سن داشته و هم اكنون 53 ساله و در بيمارستان بستري است، به پليس گفت كه هيچ‌وقت شاهد قتل از سوي ريكي جكسون نبوده است و به اشتباه او را متهم كرده‌اند.
ريكي جكسون درباره شاهدي كه شهادت اشتباهش، زمينه‌ساز 39 سال زنداني شدن او شد، گفت: همه مردم مي‌خواهند از من بشنوند كه از وي (ادي ورنون) به خاطر اين اشتباهش متنفرم، اما من متنفر نيستم. او در حال حاضر يك مرد بزرگ و عاقل شده است و در آن زمان، فقط 12 سال داشته است و در آن زمان، پليس ذهن او را درباره وقوع قتل دستكاري كرد‌ و باعث شد براي 39 سال به زندان بروم. بر اساس يك مطالعه منتشر شده، از هر 25 اعدامي زندان‌هاي امريكا، يك نفر از آنها بي‌گناه است. حدود 3 هزار زنداني ايالات متحده با انتظار كشيدن مرگ، دوره محكوميت خود در زندان را سپري مي‌كنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار