کد خبر: 686960
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۳
نکته حایز اهمیت در صحبت نماینده موافق دانش آشتیانی این بود که ای کاش از یک طیف خاص گزینه های مورد نظر برای وزارت علوم معرفی نمی شدند.

قاسم جعفری سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت : خیلی جالب است که بگویم نماینده موافق دانش آشتیانی در سخنان خود عنوان کرد ای کاش دولت از یک جناح خاص وزیر معرفی نمی‌کرد و این یعنی موافقین هم بر شیوه انتخاب وزیر علوم اعتراض دارند.


وی گفت: شرایط کنونی وزارت علوم نشان میدهد در بسیاری از بخش ها نظارت وجود ندارد و شاهد رشد کمی آموزش هستیم که مهمترین دغدغه کنونی این حوزه است لذا ضرورت دارد فردی بی حاشیه برای ساماندهی به حوزه آموزشی کشور معرفی گردد.


وی افزود : من به عنوان نماینده مخالف دانش آشتیانی صحبت کردم و به نظر من اغلب نمایندگان وی را گزینه مناسبی برای این پست نمی‌کنند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محسن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۷
0
0
بهترین گزينه...
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار