کد خبر: 685075
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۵
مديرعامل انجمن هنرهاي تجسمي انقلاب و دفاع مقدس اعلام كرد
محمد حبيبي، مديرعامل انجمن هنرهاي تجسمي انقلاب و دفاع مقدس در آستانه برگزاري مسابقه بين‌المللي كارتون و كاريكاتور غزه كه تاكنون با استقبال هنرمندان 49 كشور جهان روبه‌رو شده است، خواستار حمايت جدي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از چنين رويدادهايي شد
محمد حبيبي، مديرعامل انجمن هنرهاي تجسمي انقلاب و دفاع مقدس در آستانه برگزاري مسابقه بين‌المللي كارتون و كاريكاتور غزه كه تاكنون با استقبال هنرمندان 49 كشور جهان روبه‌رو شده است، خواستار حمايت جدي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از چنين رويدادهايي شد كه با منافع ملي و استراتژيك جمهوري اسلامي ارتباط دارد و در همان حال حمايت عملي وزارت ارشاد را مقدم بر حمايت لفظي دانست.
حبيبي ضمن تشكر از مؤسسه فرهنگي‌-‌هنري اوج و حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي به خاطر مشاركت در اين رويداد بين‌المللي و ضد صهيونيستي افزود: با اينكه در پي فراخوان اين جشنواره، علاوه بر حضور گسترده هنرمندان متعهد كشورمان، هنرمندان 49 كشور جهان به اين دعوت و فراخوان فرهنگي و انساني جمهوري اسلامي در حمايت از مردم مظلوم غزه و اعتراض به رژيم ددمنش صهيونيستي و كودك كش پاسخ مثبت داده، با اين حال انتظار مي‌رفت تا وزارت ارشاد نيز بر اساس وظيفه ذاتي از اين ديپلماسي فرهنگي حمايت كند و نه اينكه در برابر اين رويداد بين‌المللي سكوت اختيار كرده و ورودي نداشته باشد.
وي در باره جزئيات مسابقه بين‌المللي كارتون و كاريكاتور غزه همچنين گفت: برگزيده آثار اين مسابقه از 19 آبان ماه در موزه هنرهاي معاصر فرهنگسراي فلسطين، بهمن و انديشه براي تمامي علاقه‌مندان به نمايش گذاشته خواهد شد. همچنين در هفته گذشته داوري هزار و 100 اثر رسيده به دبيرخانه اين مسابقه به پايان رسيده كه طي مراسمي اسامي برندگان با حضور پدر شهيد محمدالدوره كودك مظلوم فلسطيني و پسر شهيد ناجي‌العلي كاريكاتوريست شهير فلسطيني اعلام مي‌شود و دو جايزه نامگذاري شده به اسم اين دو شهيد به منتخبان اهدا خواهد شد.
حبيبي از حضور كارلوس لتوف كاريكاتوريست شهير آرژانتيني در ايران و برگزاري جلسات مشترك با حضور وي و كاريكاتوريست‌هاي ايراني خبر داد و از راعد خليل از سوريه و كوراغلو از تركيه به عنوان دو تن از داوران اين رويداد بين‌المللي نام برد.  مديرعامل انجمن هنرهاي تجسمي گفت: برگزاري پنجمين كارگاه نقاشي و خط و خاطرات به مناسبت سوم خردادماه سالروز آزادسازي خرمشهر بود. همچنين در حوزه توليدات انيميشن و با محوريت موضوع انقلاب و دفاع مقدس فصل دوم سريال انيميشن فرزندان آفتاب همراه با بازپخش فصل اول از هفته جاري از شبكه‌هاي دوم سيما و پويا به روي آنتن خواهد رفت كه در اين مجموعه سعي شده فرهنگ هشت سال دفاع مقدس و فرهنگ بسيجي از طريق روايتي جذاب براي كودكان و نوجوانان به تصوير كشيده و به آنها منتقل شود. همچنين فصل‌هاي دوم و سوم اين مجموعه نيز به زودي كليد خواهد خورد تا از سال آينده روي آنتن برده شود.  حبيبي همچنين از طي شدن مراحل آماده‌سازي سريال انيميشن شهداي مدرسه زينبيه و سريال 26 قسمتي با موضوع زندگي سردار شهيد بروجردي توسط اين انجمن خبر داد و درباره اهداف چنين توليداتي افزود: سيل انيميشن‌هاي خارجي كه تلويزيون ما و نيز شبكه خانگي را اشغال كرده و در پي اسطوره‌سازي بر اساس مؤلفه‌هاي غربي براي كودكان و نوجوانان جهان و از جمله ايران است، باعث شد تا ما براي فرهنگسازي ميان كودكان و نوجوانان كشورمان كه بحق آينده‌سازان كشور محسوب مي‌شوند، اقدام به توليد انيميشن‌هاي جذاب بر اساس فرهنگ خودي كرده و از طريق داستان‌هاي جذاب و تصاويري ديدني، اسطوره‌هاي كشورمان و سبك زندگي اسلامي و ايراني را به آنها شناسانده و فرهنگ مقاومت را در ميان فرزندان اين سرزمين گسترش دهيم.
وي ضمن اعلام برگزاري مسابقه كارتون و كاريكاتور داعش در بهمن ماه سال جاري و در ايام دهه مبارك فجر، همچنين از برگزاري «چهارمين جشنواره جهاني هنر مقاومت» در سال آينده به عنوان يك رويداد بزرگ استراتژيك در حوزه هنرهاي تجسمي نام برد كه در رشته‌هاي مختلفي همچون عكس، نقاشي، انيميشن، تصويرسازي، كارتون و كاريكاتور، پوستر، هنرهاي حجمي و مفهومي برگزار خواهد شد و موضوعاتي همچون امام خميني (ره) و انقلاب اسلامي، ايثار و شهادت، وحدت جهان اسلام، تكفيري‌ها، عاشورا و استكبار جهاني را شامل خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار