کد خبر: 681949
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۷
معاون استاندار سمنان تاکید کرد
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری سمنان بر لزوم بهره مندی از ظرفیت و توان واحدهای تولیدی صنعتی برای ایجاد و توسعه اشتغال در این استان تاکید کرد.

'مجتبی رضایی' در نشست کارگروه تخصصی اشتغال استان سمنان خاطر نشان کرد: بانکهای عامل باید در شورای برنامه ریزی گزارشی از عملکرد ارائه تسهیلات که تاکنون صورت گرفته است ارائه دهند.

وی افزود: تسهیلات تکلیفی استان سمنان و سرمایه در گردش که قرار است در اختیار واحدهای تولیدی قرار گیرد باید تعیین تکلیف شود و واحدهایی که نتوانند این تسهیلات را جذب کنند واحدهای تولیدی دیگر جایگزین آنها می شوند.

در این نشست مدیر عامل و عضو هیات مدیره صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک گزارشی از عملکرد این صندوق و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان نیز گزارشی از اشتغال ایجاد شده دستگاههای اجرایی بر اساس تعهد در سند توسعه این استان ارائه کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار