کد خبر: 681298
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۶
«اعضاي هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال مثل اعضاي يك خانواده هستند و مسائلي در بين خودمان داريم، اما اينكه تعدادي از اعضا بخواهند بحث استيضاح رئيس فدراسيون فوتبال را دنبال كنند، صحت ندارد.» اين بخشي از صحبت‌هاي رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال است كه درباره كفاشيان صحبت كرده است. اصفهانيان با رد هر گونه استيضاح درباره كفاشيان گفت: چنين مسئله‌اي اصلاً مطرح نيست و اين شايعه‌ها بيشتر از بي‌اطلاعي سرچشمه مي‌گيرد.
 
 
وي در باره طرح شايعه گم شدن مبلغي حدود 900هزار دلار در فدراسيون فوتبال گفت: چنين چيزي صحت ندارد و ما معمولا گزارش‌هاي مالي منظم از امور مالي و رئيس فدراسيون فوتبال دريافت مي‌كنيم. طبيعي است كه در نشست‌هاي هيئت رئيسه گزارش‌هاي مالي ارائه شود و تمام اعضاي هيئت رئيسه درجريان منابع مالي وارده و خروجي فدراسيون قرار گيرند.
 
 
وي با اشاره به اينكه عمليات مالي بدون روند اداري امكانپذير نيست، گفت: در فدراسيون همه چيز از طريق سيستم اداري و قانوني انجام مي‌شود كوچك‌ترين پرداختي‌ها و عمليات مالي بايد از طريق اداري وقانوني خودطي شود، در غير اينصورت تخلف است و با آن برخورد مي‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار