کد خبر: 680615
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۴
شهردار کاشان:
سید محمد ناظم رضوی در حاشیه دهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان اظهار داشت: برگزاری تئاتر های خیابانی مردم را به هنر مانوس تر و به شناخت حرفه ای نزدیک تر می کند.

وی با اشاره به افزیش نمایش های خیابانی در هفتمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان، اجرای نمایش های خیابانی با رویکرد فرهنگی را در این شهرستان ضروری دانست.

شهردار کاشان، از گسترش تئاتر در سراهای محله با موضوعات شهروندی و فرهنگی خبر داد و گفت: برگزاری کلاس های آموزشی به عنوان بخشی از فعالیتسراهای محله می تواند شناخت و نگاهبه جشنواره ها را هنری تر کند.

ناظم رضوی،برگزاری جشنواره تئاتر مهر را برند کاشان دانست و افزود: سابقه 10 ساله ای که جشنوارهتئاتر مهر در کاشان رقم زد جایگاه و نگاه کشوریرا به خود معطوف کرد.

وی برگزاری برنامه ها در قالب جشنواره را از سیاست های شهرداری ذکر و عنوان کرد: برگزاری جشنواره های گل محمدی، نعنا، تئاتر مهر و فرش کاشان توانسته به عنوان برندهای این شهر محسوب شود وگردشگران داخلی و خارجی بسیاری را به این شهرستان جذب کند.

شهردار کاشان، ضمن اشاره به اجرای نمایش های آئینی، مذهبی، تعزیه و سنتی در شهر تاریخی کاشان تاکید کرد: اجرای نمایش های طنز نیز برای شاد کردن شهروندان ضروری است.

ناظم رضوی، به کمبود فضاهای فرهنگی در کاشان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با حجم کم فضاهای فرهنگی زیرساخت ها خوبی در فرهنگسراها و تالار فرهنگ ارشاد کاشان وجود دارد.

وی، از راه اندازی سالن همایش و نمایش در فرهنگسرای مهر کاشان خبر داد و افزود: این سالن با هزینه3 و نیم میلیارد تومان در آینده ای نزدیک انجام می شود.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار