کد خبر: 678020
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۲
پيشکسوت باشگاه استقلال وآناليزور اين تيم از اتفاقات اخير فوتبال ميگويد و استقلال را قهرمان مسابقات نيم فصل ليگ ميداند.
آنالیزور باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرنگار "ورزش سه"، از حال و هوای استقلال می‌گوید:

پرسپولیسی ها صبورند

چند روز قبل گفتم رفقای ما که به خاطر 3 باخت ما را به باد انتقاد گرفته اند اگر جای پرسپولیسی ها بودند چه میکردند ولی گویا دوستان من در پرسپولیس ناراحت شده و فکر کرده اند این تیم را به تمسخر گرفته ام در حالی که این گونه نیست من خودم 2 سال درپرسپولیس بوده ام و پشت به پشت یاران این تیم برای موفقیتش جنگیده ام .اگر این حرف را زدم هدفم این بود که بگویم:آنها صبورترند.

اگر ببرند

استقلال قهرمان نیم فصل میشود شک نکنید اما تا نیم فصل مهمترین رقیب ما تیم تراکتور سازی است،پرسپولیس هم در صورت کسب نتیجه خوب برابر تیم سپاهان در بازی این هفته میتواند مدعی شود.

ضعیف شده ایم

فهرست تیم ملی را نگاه کنید از جام جهانی همه در تیم مانده اند پس کی میخواهی جوانگرایی کنی آقای کی روش به خدا همین حالا وقت جوانگرایی است دیگر،زمان ما ما میرفتیم کریم باقری پشت ما می آمد تازه ما هم جای قاسمپور و علی پروین و بزرگان دیگر را در تیم ملی گرفتیم اما الان فوتبال ما متاسفانه ضعیف شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار