کد خبر: 677553
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۸
پيروزي بار‌سا و رئال در لاليگا
رقابت‌هاي فوتبال باشگاهي در اروپا شنبه شب با انجام بازي‌هاي حساسي دنبال شد كه...
فريدون حسن
رقابت‌هاي فوتبال باشگاهي در اروپا شنبه شب با انجام بازي‌هاي حساسي دنبال شد كه طي آن مدعيان قهرماني در اسپانيا، ايتاليا و انگلستان مقابل حريفان خود به بر‌تري دست پيدا كردند.
در اسپانيا رئال مادريد در ادامه پيروزي‌هاي خود با در‌خشش رونالدو موفق شد در خارج از خانه با دو گل ويا‌رئال را شكست دهد. رئال در دقيقه 32 روي شوت مو دريچ پيش افتاد و در دقيقه 40 رونالدو پاس طلايي كريم بنزما را به گل دوم رئال تبديل كرد تا شاگردان كار‌لتو به يك پيروزي ديگر در لاليگا دست پيدا كنند.
 
بار‌سا هم در ادامه پيروزي‌هاي خود با شش گل گرانادا را شكست داد. براي كاتالان‌ها نيمار هت‌تريك كرد، مسي دو گل به ثمر رساند و راكيتيچ هم يك گل زد تا گرانادا در نيو‌كمپ شش تايي شود.
 
در ايتاليا يوونتوس و رم همچنان روي نوار برد قدم بر مي‌دارند. دو تيم در هفته پنجم، پنجمين برد خود را نيز كسب كردند تا با 15 امتياز و فقط به خاطر تفاضل گل در رده‌هاي اول و دوم جدول رده‌بندي قرار گيرند.  يوونتوس شنبه شب با سه گل آتالانتا را از پيش‌رو بر‌داشت. براي شاگردان آلگري، كار‌لوس ته‌وس دو گل به ثمر رساند تا ثابت كند غايب بزرگ تيم‌ملي آرژانتين است. موراتا نيز گل سوم را به ثمر رساند تا يوونتوس با 15 امتياز و به خاطر تفاضل گل بهتر نسبت به رم در صدر جدول قرار گيرد. 
 
 
رم نيز موفق شد با دو گل فلورنزي و دسترو، ورونا را شكست دهد تا سايه به سايه يوونتوس در جدول رده‌بندي قرار گيرد.  در انگلستان چلسي و منچستر‌سيتي مدعيان اصلي قهرماني برابر حريفان خود به پيروزي دست يافتند. چلسي سه بر صفر آستون ويلا را بر‌د و منچستر‌سيتي در خانه هال‌سيتي چهار بر دو  به پيروزي رسيد. منچستر‌يونايتد هم دو بر يك از سد وستهام گذشت و آرسنال و تاتنهام در دربي شمال لندن به تساوي يك- يك رسيدند.  اما در آلمان بايرن مونيخ موفق شد دو بر صفر كلن را شكست دهد تا همچنان تيم پپ بدون رقيب به نظر برسد اما جدال حساس شالكه و دور‌تموند با حساب دو بر يك به سود شالكه به پايان رسيد تا دور‌تموند و يور‌گن كلوپ نشان دهند با آن تيم آماده فصل‌هاي قبل فاصله زياد دارند. آنها هم اكنون در رده نهم جدول رده‌بندي بوندس ليگا قرار دارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار