بازيكنان تيم اميد كه به طور تحقيرآميز از بازيهاي اينچئون حذف شد حالا مورد انتقاد بسياري از كارشناسان و مربيان قرار گرفتهاند. همه انتقادات متوجه يك موضوع بود و آن هم بيبرنامگي مسئولان فدراسيون براي تيم اميد. بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال بلاتكليفي و بيبرنامگي را از عوامل ناكامي تيم اميد دانست.
مهدي مهدويكيا در مورد ناكامي تيم اميد در بازيهاي آسيايي گفت: از يكي، دو سال پيش هشدار داده بودم كه در فوتبال پايه ما اتفاقاتي در حال رخ دادن است. متأسفانه يكي از مشكلات اهميت ندادن به مربيان پايه است؛ مربياني كه عاشق هستند اما وقتي ميبينند به آنها اهميت داده نميشود، دلسرد ميشوند. من به اتفاق دوستي و ميرآخوري كل ايران را گشتيم يك بازيكن هم پيدا نكرديم كه به تيم جوانان اضافه كنيم.
وي با اشاره به اينكه تيم اميد در اين دوره يكي از ضعيفترين نتايج تاريخ را رقم زد اظهار داشت:تيم المپيك 22 سال است كه مشكل دارد و بلاتكليف هستند. همواره اين تيم به حال خود رها شده و تنها يك هفته بعد از حذف بحث اين تيم پيگيري و سپس تا چند ماه مانده به دوره بعد به حال خود رها ميشود.