برتري سه بر صفر فرانسه مقابل آلمان در اولين شب از مرحله سوم رقابتهاي جهاني واليبال باعث شد تا كار صعود مليپوشان كشورمان به مرحله نيمهنهايي در دست خودشان قرار گيرد.
شاگردان كواچ ديشب مقابل آلمان صفآرايي كردند، آلماني كه چارهاي جز برد نداشت تا نگران به بازي ايران و فرانسه چشم بدوزد. اما صرف نظر از هر نتيجهاي كه در بازي ديشب رقم خورده باشد، بلند قامتان شايسته ايران امشب در برابر فرانسه يك ديدار انتقامي را پيشرو دارند. خروسها در مرحله اول مسابقات در ديداري كه كمتر كسي تصور شكست ايران را داشت با ارائه نمايشي برتر نسبت به مليپوشان مغرور شده ايران سه بر يك بازي را بردند.
پيروزي مقابل ايتاليا و امريكا پيش از بازي مذكور باعث شد تا مليپوشان كشورمان به تصور كسب راحت پيروزي سوم مقابل فرانسه قرار گيرند و با اشتباههاي زياد نتيجه را به حريف واگذار كنند؛ نتيجهاي كه باعث شد فرانسه در مرحله بعد بالاتر از ايران قرار گيرد و حتي كار براي تيمملي كشورمان سخت هم بشود. اما حالا فرصت انتقام است، شايد با پيروزي احتمالي در ديدار شب گذشته برابر آلمان تكليف صعود مشخص شده باشد و طبيعي است كه در صورت تحقق چنين موضوعي كواچ به بازيكنان اصلي استراحت بيشتري بدهد ولي بيترديد بازيكنان ايران ميآيند تا با برتري برابر فرانسه انتقام شكست قبلي را بگيرند و ثابت كنند ميتوانند فرانسه را شكست دهند.
در تك بازي گروه دوم اين مرحله كه همزمان با بازي فرانسه و آلمان برگزار شد، لهستان ميزبان مسابقات توانست با نتيجه نزديك سه بردو برزيل پرافتخارترين تيم ليگ جهاني واليبال را شكست دهد تا هم خود در آستانه صعود به نيمهنهايي قرار گيرد و هم برزيل را به خداحافظي از مسابقات و دل خوشكردن به عنوان پنجم يا ششم نزديك كند. تيمملي واليبال كشورمان در صورت صعود به مرحله نيمهنهايي رقابتهاي جهاني به بزرگترين افتخار تاريخ واليبال ايران دست پيدا ميكند؛ افتخاري كه اميد آن ميرود با قرار گرفتن واليباليستهاي شايسته ايران روي سكوي نهايي رقابتها كامل شود.