کد خبر: 671231
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۵
سعيد عزت الهي پديده جوان فوتبال ايران اخيرا به تيم اتلتيکو مادريد پيوسته است.
به گزارش "ورزش سه"، عزت الهی ابتدا جهت تیم زیر 19 سال باشگاه انتخاب شده است و به نوعی قرارداد وی 3 مرحله دارد:

درمرحله اول با توجه به اینکه وی هنوز 17سال دارد و به دلیل مشکلاتی مثل منع قانونی فیفا (و یوفا) برای باشگاهای اروپایی جهت جذب بازیکنان غیر اروپایی زیر 18 سال و همچنین مشکلات اخذ ویزای کار در این سن تصمیم گرفته شده است تا 10 آبان، که 18 سال وی تمام می‎شود، ضمن انجام تمرینات درون  تیمی و همچنین اختصاصی بدنسازی به حل مشکلات اقامتی و ثبت نام در کالج یا دانشگاه و اخذ ویزای دانشجویی او پرداخته شود.

در مرحله دوم در تاریخ 2 اکتبر (10آبان) قرارداد 1 ساله وی آغاز می‌شود که طبق آن عزت الهی در مسابقات لیگ برتر زیر 19 اسپانیا و جام باشگاههای اروپا (زیر 19سال) بازی و در صورت صلاحدید  تیم اتلتیکو ب را همراهی خواهد کرد.

در فصل آینده وی اولین قرارداد حرفه ای خود را منعقد می‌کند.

توضیح اینکه در طول قرارداد 1 ساله در صورت ابراز شایستگی از طرف بازیکن جوان ایرانی این قرارداد فسخ و  قرارداد حرفه‌ای تنظیم و امضاء خواهد شد.

گفتنی است کارلوس آگوایلرا مدیر فنی اتلتیکو در مسابقات جام جهانی نوجوانان عملکرد عزت الهی را دیده و مورد تحسین قرار داده بود.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار