کد خبر: 661911
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۲
سازمان بسيج پيشكسوتان جهاد و شهادت در نامه‌اي به حجت‌الاسلام روحاني رياست محترم جمهوري اسلامي ايران، هفت درخواست خود را براي حمايت از مردم مظلوم فلسطين اعلام نمود.
 به گزارش خبرگزاري بسيج برخي از اين خواسته‌ها به شرح زير است:1. دولت جمهوري اسلامي با اتخاذ ديپلماسي فعال و رفت و آمد‌هاي فشرده با ساير دولت‌ها نسبت به فراگير كردن مطالبه برقراري رفراندوم تعيين سرنوشت در فلسطين اشغالي و ايجاد اجماع جهاني در اين موضوع اقدام كند.  2. دولت جمهوري اسلامي ايران به عنوان رئيس اجلاس غيرمتعهد‌ها با ايجاد فضا‌سازي مناسب و ديپلماسي فعال، اعضاي اين جنبش را به قطع كامل روابط با رژيم كودك‌كش اسرائيل ترغيب كند.  3. جنابعالي در سخنراني امسال سازمان ملل متحد پيشنهاد انتقال مقر سازمان ملل از امريكا به يك كشور بي طرف و استقلال اين سازمان از رژيم منحوس و جنايتكار امريكا به خاطر حمايت صريح از كودك‌كشي‌ها و نقض مكرر مقررات بين‌الملل توسط اين رژيم ارائه و بر آن تأكيد و پافشاري نماييد.  4. ضمن تصويب لايحه ممنوعيت واردات كالا به ويژه كالاهاي مصرفي از كشورهاي حامي رژيم صهيونيستي صادرات نفت و گاز به اين كشور‌ها را قطع كنيد و فعالانه پيگيرتحريم كالاهاي رژيم صهيونيستي و حاميان آن دركشور‌هاي اسلامي باشيد.  5. با فشار ديپلماتيك به دولت اردن راه‌هاي حضور مجاهدان در مرزهاي كرانه باختري و مسيرهاي تجهيز و ارسال سلاح به اين منطقه را هموار نماييد.  6. جناب آقاي روحاني؛ هر چند زخم‌هاي فراوان دفاع مقدس تن ما را آزرده و گذر زمان قوت جواني را از ما گرفته است، لكن شدت جنايات ضدانساني دشمن چنان انگيزه‌اي به ما بخشيده است كه آماده ايم بسيار قوي‌تر از آنچه در دفاع مقدس شاهد بوديد به ميدان نبرد با اين دشمن خبيث پا بگذاريم و از شما انتظار داريم راه را براي حماسه‌آفريني مجدد پيشكسوتاني كه حضور در اين عرصه را لحظه شماري مي‌كنند باز كنيد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
میثم
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۱
0
2
ماهم هستیم برای دفاع از غزه وگوش به فرمان ولی زمان حرکت خواهیم کرد . انشالله
علي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۵:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۲
0
2
مرگ بر اسرائيل .
اشرفیان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۲
0
2
ما همه سرباز توایم خامنه ای گوش به فرمان توایم خامنه ای
احمداشرفیان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۲
0
2
لبیک یا خامنه ای اماده ایم اماده خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست
عبدالله منتقد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۴
0
2
ما آماده ايم مثل زمان دفاع مقدس گوش به فرمان امام خامنه اي عليه اين رژيم كودك كش بجنگيم . ضمنا از دولت انتظار داريم تحرك بيشتري داشته باشد و حداقل با كشور هايي كه حامي رژيم صهيونيستي هستند ، قطع رابطه نمايد .
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار