مهاجم پيشين تيم فوتبال پرسپوليس که به نفت تهران پيوسته است، تأکيد کرد که اگر در هفته اول به پرسپوليس گل بزند خوشحالي نخواهد کرد.
غلامرضا رضايي ابتدا در خصوص وضعيت نفت تهران گفت: تيم نفت نسبت به سال قبل تغييرات نسبتاً زيادي داشته و چند مهره کليدي تيم ما جدا شدهاند. البته اين فصل يک تيم جوان و کاملاً با انگيزه داريم که طي هفتههاي اخير تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته است. در اين مدت چند بازي دوستانه هم براي هماهنگي بيشتر انجام داديم و قرار است يک بازي ديگر هم انجام دهيم تا آماده شروع ليگ و بازي با پرسپوليس شويم.
به نقل از تسنيم، وي در ادامه در مورد تقابل با پرسپوليس در هفته اول ليگ برتر اظهار داشت: تمام بازيهاي ليگ سخت است و فرقي ندارد در کدام هفته با کدام تيم بازي کنيم. با اين حال فکر ميکنم بازي با پرسپوليس خيلي سخت و البته مهم است و ما بايد در اولين بازي نتيجه خوبي بگيريم که نفت تهران در ادامه روندي صعودي داشته باشد. اميدوارم از هفته اول استارت خوبي بزنيم هر چند که معتقدم بازي با تيم بزرگي مثل پرسپوليس خيلي سخت است.
رضايي در پاسخ به اين سؤال که «اگر به پرسپوليس گل بزني خوشحالي ميکني؟»، گفت: خير، اگر گل بزنم به هيچ عنوان خوشحالي نخواهم کرد. پرسپوليس هميشه براي من قابل احترام است. زماني که در پرسپوليس بودم نهايت تلاشم را براي موفقيت اين تيم انجام دادم. الان هم بازيکن نفت هستم و تلاش ميکنم در بازي با پرسپوليس بهترين عملکرد را داشته باشم. به هر حال اين طبيعت فوتبال است که بازيکنان مقابل تيمهاي سابق خود قرار ميگيرند.
منبع: ورزش 3
گزارش خطا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است