کد خبر: 643815
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۳
مشکل بدنی مهم ترین معضل ملی پوشان ماست
مونا قائمی

گفت‌وگوی ما با حسین عمرانی، پدر و مربی محجوبه و پوریا عمرانی در شرایطی انجام شد که ایشان به دلیل عدم پوشش رسانه‌ای، به‌ویژه صدا و سیما از مسابقات قهرمانی جهان 2014 توکیوی ژاپن اطلاع دقیقی از بازی دخترش، محجوبه نداشت. این در حالی است که بانوان ملی‌پوش کشورمان در سه دیدار خود مقابل الجزایر، اکوادور و سریلانکا به پیروزی قاطع 3ـ0 دست یافتند. 

با تبریک به مناسبت سه پیروزی تیم ملی بانوان کشورمان مقابل تیم‌های الجزایر، اکوادور و سریلانکا در مسابقات قهرمانی جهان در توکیوی ژاپن، در باره وضعیت محجوبه عمرانی بفرمایید.
دخترم در این دوره از مسابقات به مصاف نفرات اول کشورهای هم‌گروه خود رفت و دیدیم که توانست آنها را شکست بدهد. بازی‌های خوبی کرد و خودش هم از بازی‌هایش خیلی راضی بود.
قبل از اعزام به مسابقات قهرمانی جهان، تیم ملی بانوان اردو یا مسابقات تدارکاتی داشت؟
بله، دو هفته پیش از اعزام به مسابقات هفت هشت ده روزی در تهران اردو داشتند. اردوی خوب و راضی‌کننده‌ای بود؛ ضمن این که مربی خوبی ـ خانم لیموچی ـ بالای سرشان هست که از مربیان بسیار خوب ایران هستند و سابقه طولانی‌ای در این رشته ورزشی دارند و به عنوان یک مربی ایشان را بهترین می‌بینم.
یعنی حضور مربی خارجی برای ارتقای تیم ملی بانوان را لازم نمی‌دانید؟
البته که همین طور است، اگر باشد که بسیار عالی است، ولی خانم لیموچی هم یکی از بهترین مربیان هستند که به عنوان یک مربی ایشان را تأیید می‌کنم.
طبق استانداردها هر بازیکن تیم ملی می‌بایست هر دو ماه یک بار در رقابت‌های بین‌المللی حضور داشته باشد. آیا بازیکنان ما چنین شرایطی را دارند؟
باید باشد که متأسفانه چنین وضعیتی در تیم ملی بانوان ما نیست. قبلاً فدراسیون در این باره خیلی خوب کار می‌کرد، ولی متأسفانه الان به دلیل مشکلات مالی یک مقدار دست فدراسیون بسته شده است. به نظر می‌رسد آقای زارع‌پور بسیار تمایل دارد بازیکنان را به مسابقات خارجی اعزام کند که در این مسابقات محک بخورند و نقاط ضعفشان را بشناسند و رفع کنند و نقاط قوتشان را بهبود ببخشند، اما به دلیل محدویت‌های مالی فدراسیون قادر به این کار نیست. عملکرد گذشته فدراسیون نشان می‌داد در این زمینه خیلی خوب عمل می‌کردند، اما با اعمال تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی فدراسیون تنیس روی میز هم از این قضیه مصون نماند.
در حال حاضر گروه تیم ملی بانوان ما را در مسابقات قهرمانی جهان ژاپن چگونه ارزیابی می‌کنید؟
سه بازی با الجزایر، اکوادور و سریلانکا نسبتاً راحت بودند و به نظر من بازی با استونی و لیتوانی سخت‌تر خواهند بود که امیدواریم بتوانند پیروز شوند. با توجه به پیامکی که دخترم از ژاپن داد، اشاره کرد در بازی با سریلانکا نفر اولشان، ایشارا مادیورانگی به او خورده است که نشان می‌داد بازیکن خوبی است و در مقایسه با بازی‌های قبلی‌اش بازی سختی بود که توانست با نتیجه 3ـ0 بر او غلبه کند و از این بابت خیلی خوشحال بود. البته بازی‌های قبلی‌اش هم خوب بودند، اما چون در arrange نفر دوم قرار می‌گیرد، به نفرات اول تیم‌های هم‌گروهش می‌خورد و اولین بازی‌اش با نفرات اول آنهاست که توانست هر سه تای آنها را ببرد و این برایم جای خوشحالی است.
آمادگی تیم را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
می‌توانم در باره دخترم نظر بدهم، به دلیل این که مربی‌اش هستم و برایش برنامه‌ریزی می‌کنم، آمادگی محجوبه نسبتاً خوب بود، چون امکان ندارد در طول سال کوچک‌ترین غفلتی نسبت به او و تمریناتش داشته باشم. تمام ایام سال در حال تمرین است و هیچ مشکلی از نظر تمرین، حریف و یار تمرینی ندارد. برادرش حریف تمرینی اوست که الان ژاپن است. آنچه که از جانب من که پدر و مربی‌اش هستم، کم ندارد، اما اگر از نظر اردو و مسابقات برون‌مرزی شرایط بهتر از این باشد، مسلماً در ارتقای بازی و آمادگیِ نه‌تنها او که بقیه بازیکنان تیم ملی کشورمان بسیار مؤثر خواهد بود. فدراسیون هم به دلیل مشکلات و محدودیت‌های مالی نمی‌تواند بچه‌ها را اعزام کند و چنانچه این مشکلات تا حدی رفع شوند، آقای زارع‌پور هم مایل است بچه‌ها را به مسابقات و اردوهای مختلف خارجی بفرستد، چون در گذشته شاهد بودم مرتباً آنها را به مسابقات برون‌مرزی می‌فرستاد.
آقای زارع‌پور یکی از دلایل این که بازیکنان ما ابتدای مسابقات خوب ظاهر می‌شوند و به‌تدریج افت می‌کنند، پایین بودن آمادگی جسمانی می‌دانست.
ایشان به نکته مهمی اشاره کردند و آمادگی جسمانی بچه‌ها یک مقدار پایین است؛ ضمن این که از نظر فنی چون کمتر با حریف تمرینی خارجی روبرو می‌شوند، در این زمینه هم ضعف‌هایی وجود دارد. در واقع علاوه بر این که از نظر جسمانی مشکل دارند، باید حریف تمرینی قَدَری هم داشته باشند تا بتوانند خودشان را بالا بکشند که باز هم دست فدراسیون در این زمینه به دلیل محدودیت‌های مالی بسته است و اگر این مشکل حل شود و بچه‌ها بتوانند بیشتر به سفرهای خارجی بروند، آمادگی‌شان به مراتب بیشتر خواهد شد.
با توجه به شرایط موجود، نیاز به حضور حریف تمرینی خارجی و قَدَرتر از خودشان را بیش از مربی خارجی لازم و ضروری می‌دانید؟
همین طور است. در کشورهای خارجی بازیکنان خانم با آقایان تمرین می‌کنند؛ البته دخترم با برادرش، پوریا و من تمرین می‌کند و از این نظر وضعیتش خوب است، ولی باز هم کم است، به دلیل این که اگر حریف تمرینی دختر ـ که قوی هم باشد ـ مقابل او قرار بگیرد خیلی بهتر از این است که با برادرش یا من به عنوان پدرش تمرین کند. البته برادرش بازیکن خوبی است و محجوبه از این نظر از وجود او بسیار سود می‌برد، ولی اگر در یک کشور خارجی و با بازیکنان خارجی تمرین کند، روحیه‌اش بالا می‌رود.
به نظر شما اگر از کشورهای اطراف حریف‌های تمرینی خانم بیاورند که بانوان ما در کشور خودمان تمرین کنند که هزینه‌ها هم تا حدی کاهش یابد، مؤثر خواهد بود؟
خیلی خوب است، ولی فکر می‌کنم فدراسیون برای آوردن حریف تمرینی از کشورهای هم‌جوار هم از نظر مالی به مشکل خواهد خورد. احساسم این است که فدراسیون علاقمند به انجام این برنامه‌هاست، اما همه چیز به مشکلات و محدودیت‌های مالی آن برمی‌گردد که امیدوارم رفع شوند.
متأسفانه صدا و سیما، خصوصاً شبکه سه و شبکه ورزش با وجود پیروزی‌های درخشان بازیکنان ملی‌پوش ما در رقابت‌های قهرمانی جهان ـ چه خانم‌ها و چه آقایان ـ هیچ یک از مسابقات را پخش نکرد.               
والله! چه بگویم؟ توجه بیش از حد به فوتبال مانع پرداختن به ورزش‌های دیگر از جمله تنیس روی میز است. فوتبال خیلی چیزها برای خیلی‌ها دارد که نمی‌توانم در باره آن صحبت کنم.
در واقع مافیای فوتبال برای خیلی‌ها سودهای کلانی دارد...
وقتی اخبار پانزده دقیقه‌ای را که بعد از ظهرها ساعت یک و نیم در باره ورزش بانوان پخش می‌شود، دنبال می‌کنم، می‌بینم خانم‌ها یک ربع بیشتر اخبار ندارند و به‌محض این که اخبار آقایان شروع می‌شود مدام در باره فوتبال صحبت می‌کنند. مانده‌ام از این فوتبال چه می‌خواهند؟
یعنی ورزش کشور منحصر به فوتبال شده است.
و این بسیار ناراحت‌کننده است. این همه برنامه‌های میلیاردی برای فوتبال هزینه می‌کنند، ولی دخترم که امسال نفر اول ایران شد، 4 میلیون تومان قرارداد بست! آیا این درست است؟ آیا این سرمایه ملی ایران نیست که الان دارد در ژاپن بازی می‌کند؟ او باید با این مبلغ قرارداد و تمام توانش برود و در مسابقات قهرمانی جهان بازی کند، ولی یک فوتبالیست قرارداد میلیاردی ببندد و هیچ نتیجه‌ای هم نگیرد؟ این انصاف نیست. به نظر من مسئولین باید در باره این مسائل با دقت بیشتری فکر کنند.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز می‌تواند طی درخواستی از صدا و سیما بخواهد مسابقه مورد نظر فدراسیون مثل همین قهرمانی جهان پخش شود. آیا در این باره اقدامی شده است؟
اطلاعی ندارم، اما آقای زارع‌پور در زمینه پوشش خبری هم فعال است و در این باره خیلی زحمت می‌کشد و کار می‌کند. مشکلات فدراسیون و صدا و سیما هم در این امر دخیل‌اند. صدا و سیما هم در تلاش هست برای تنیس روی میز برنامه بگذارد مثلاً مسابقات دهه فجر را خوب پوشش دادند و تعدادی از آن رقابت‌ها از شبکه ورزش پخش شد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ستاره روشن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۹
0
0
نگران نباشین. ظلم هر جا که باشه خودش گور خودش رو می کنه. ظلمی که به رشته های ورزشی باارزش می شه بنیاد فوتبال رو خواهد کند. می گین نه؟ یک کمی حوصله کنین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار