کد خبر: 640226
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹
رئیس پلیس فتا غرب تهران به کاربران فضای مجازی توصیه کرد تا حد امکان با آگاهی و کسب اطلاعات کامل وارد چت روم ها شوند.
ایسنا: سرهنگ اصغر باقریان در این رابطه گفت: چت در واقع محیطی مجازی است که افراد در آن می‌توانند با یکدیگر تبادل نظر کنند.گاهاً برخی افراد نیز به نیات مختلف وارد چت‌روم‌ها می‌شوند و در موارد بسیاری کلاهبرداران و شیادان در چت‌روم‌ها با نام‌ها و اطلاعات نادرست و جذاب اقدام به برقراری ارتباط با سایر کاربران می‌کنند و از این طریق دامی برای افراد می‌گسترند.

رئیس پلیس فتا غرب تهران خطاب به کاربران فضای مجازی گفت: زوج‌یابی اینترنتی از جمله پدیده‌های جدید و در حال گسترش است و جوانان به منظور آشنایی با همسر آینده خود وارد چت می‌شوند و شیادان از این راه سوء‌استفاده کرده و اطلاعات خصوصی آنان را بدست آورده و اقدام به اخاذی می‌کنند.عده‌ای دیگر از این کاربران را افراد سودجو و روان‌پریش تشکیل می‌دهند و با توجه به اینکه بیشتر کاربران چت‌روم را افراد ناآشنا به واقعیت‌های اجتماعی شامل می‌شوند ، حضور گسترده‌ای در چت‌روم دارند و به اغفال جوانان می پردازند.

وی تصریح کرد:.استفاده بیش از حد از چت‌های اینترنتی نامناسب می‌تواند منجر به اختلالات روانی درازمدت در افراد شود زیرا هر قدر فاصله بین دنیای واقعی و تخیّلی افراد بیشتر شود، می‌تواند منجر به افسردگی و بروز اختلالات روانی در افراد شود.

وی خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانید از چت روم ها استفاده درست را برده و مضراتش گریبان‌گیر شما نشود توصیه های به شما می‌شود از جمله اینکه به کسی که نمی شناسید هرگز اطلاعات ندهید، به راحتی فریب کلمات فریبنده را نخورید؛ چه بسا که دروغ باشند، از راه چت به قصد همسریابی نروید، هرگز در چت‌هایتان کلمات زشت و خلاف شرع ننویسید و رمز ایمیل، وبلاگ و یا سایت خود را به کسی چت نکنید.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۱
0
0
ایا بعد از استفاده از چت روم از کاربران پول می گیرندیا هفتگی پول می گیرند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار