کد خبر: 638744
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۱
استاندار اصفهان در مراسم معارفه فرماندار جدید نطنز:
استاندار اصفهان در مراسم معارفه فرماندار جدید نطنز گفت: اصولگرا یا اصلاح‌طلب اصلاً مهم نبوده و آنچه اهمیت دارد، این است که ما مبلغ، مبشر و محقق شعارهای دولت و مطالبات مردم باشیم.

رسول زرگرپور در آئین تکریم و معارفه فرماندار نطنز که با حضور امام جمعه نطنز، نماینده نطنز و بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی در فرهنگسرای کوثر برگزار شد، اظهار کرد: لغت تکریم را جایگزین تودیع کردیم، زیرا که ما با کسی خداحافظی نکرده، بلکه از وجود افراد در جایگاه مناسب استفاده می‌کنیم.

استاندار اصفهان با بیان اینکه در ابتدای سال مقام معظم رهبری نام حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی را برای امسال برگزیدند، در حالی که بسیاری باور نداشتند که بار ارزشی و معنایی حماسه به واقع تحقق یابد، خاطرنشان کرد: در سال جاری که در روزهایپایانی آن به سر می‌بریم، با وجود شرایط سخت، تورم، بیکاری، عدم روابط با برخی کشورها و تحریم‌های هوشمندانه و به قول خودشان فلج کننده، باز هم پیش‌بینی مقام رهبری محقق شد.

وی گفت: حماسه سیاسی در 24 خرداد ماه رقم خورد و با ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی که توسط رهبر معظم انقلاب صورت پذیرفته، به لطف و کرم الهی، حماسه اقتصادی نیز تحقق می‌یابد زیرا مردم در 24 خرداد مطالبات جدیدی داشتند که دولت روحانی به خاطر هم‌خوانی بیشتر با مطالبات مردم، پیروز میدان شد.

زرگرپور با بیان اینکه گرایش اصولگرا یا اصلاح طلب اصلاً مهم نبوده و آنچه اهمیت دارد، این است که ما مبلغ، مبشر و محقق شعارهای دولت و مطالبات مردم باشیم، تصریح کرد: بنابراین مدیرانی انتخاب شده و به کار گرفته می‌شوند که اهل اعتدال و عقلانیت باشند، زیرا می‌خواهیم لبخند امید را بر لبان مردم بنشانیم.

وی با بیان اینکه مشروط بر 4 ویژگی اعتدال، تخصص، کارآمدی و تعامل، اصل بر پایداری نیروها است، گفت: نطنزی‌ها و بادرودی ها و اهالی کویر به ذکاوت و هوشمندی شهرت داشته و شعرا و عرفای بزرگی همچون ادیب نطنزی و شمس نطنزی را پرورانده‌اند، بنابراین درباره شهرستان نطنز بار بزرگی بر دوش ما است.

استاندار اصفهان از فرماندار جدید خواست تا درب فرمانداری را به روی همه باز گذاشته و به معنای واقعی فراجناحی عمل کند، به گونه‌ای که مردم از عملکرد وی رضایت داشته باشند و اظهار کرد: بهترین و زیباترین مکان در هر شهرستان باید مساجد و نمازخانه‌ها بوده و صدای اذان در میادین شهر طنین‌انداز شود.

وی در پایان از فعالیت‌ها و تلاش‌های سید امیر جعفری تقدیر و تشکر کرد و یوسف حسنی را به عنوان فرماندار جدید نطنز معرفی کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار