کد خبر: 638641
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۱
مدیرکل اوقاف و امور خیریه قزوین خبر داد
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته 13 موقوفه مجهول در شهرستان‌های آوج و بویین‌ زهرا شناسایی شده که در مرحله دریافت سند مالکیت قرار دارد.
به گزارش «جوان» از قزوین، حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی در مراسم تجلیل از حامیان وقف اداره کل ثبت، اسناد و املاک استان قزوین که ظهر امروز در اداره کل اوقاف و امور خیریه این استان برگزار شد، اظهار کرد: در راستای پیگیری‌های حقوقی و دفاع از حق موقوفات اقدام به شناسایی متصرفان شد.
وی تصریح کرد: با بررسی دقیق مشاوران حقوقی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین آرا خوبی به نفع موقوفات صادر شد به گونه‌ای که در سال جاری بیش از 140 رأی به نفع موقوفات این استان صادر شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین اضافه کرد: سال گذشته نیز با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مشاوران و اداره کل اوقاف این استان 104 رأی به نفع موقوفات استان قزوین صادر شد که به لحاظ کیفی بسیار ارزشمند بود.
نوروزی عنوان کرد: در مجموع در دو سال اخیر فقط دو رأی علیه موقوفات صادر شد که با درخواست تجدید نظر برای آن‌ها یکی از این آرا برگشت و به نفع موقوفه شد.
وی اذعان کرد: در خصوص دومین رأی نیز درخواست تجدید نظر به دستگاه قضایی ارائه شده و امیدواریم با پیگیری‌های مشاوران حقوقی اداره اوقاف استان قزوین این رأی نیز به نفع موقوفه بازگردد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین با اشاره به اینکه 20 جلسه کارگروه حقوقی و ثبتی در سطح این استان برگزار شده است، بیان کرد: در راستای اجرای تفاهم‌نامه اداره کل اوقاف با منابع طبیعی نیز بازدیدهایی صورت گرفته و کارگروه آن نیز فعال است.
نوروزی گفت: در سطح استان قزوین تاکنون یک هزار و 900 هکتار از اراضی موقوفه به وقفیت بازگشته و برای آن‌ها سند مالکیت صادر شده است.
وی ابراز کرد: در راستای تثبیت موقوفات استان قزوین 230 سند در سال گذشته ثبت شد و به عنوان استان برتر در سطح کشور شناخته شدیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین خاطرنشان کرد: در سال جاری برای 340 مورد از موقوفات پلاک اصلی نیز سند مالکیت دریافت کردیم که یکی از گام‌های مهم در راستای تثبیت مالکیت موقوفات به شمار می‌رود.
نوروزی با اشاره به اقداماتی که در راستای شناسایی موقوفات مجهول در استان قزوین انجام شده است، بیان کرد: در این راستا تاکنون 13 مورد وقف مجهول در شهرستان‌های آوج و بویین‌ زهرا شناسایی شده و پیگیری‌های لازم برای اخذ سند آن‌ها در حال انجام است.
این مسئول اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته سند حسینیه امینی‌ها و حمام قجر قزوین نیز صادر شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین عنوان کرد: شورای حل اختلاف ویژه موقوفات علاوه‌ بر اداره کل اوقاف و امور خیریه در ادارات شهرستان‌ها نیز راه‌اندازی شده است تا پیگیری‌های لازم را در راستای بازگرداندن موقوفات به حالت وقفیت انجام دهد.
نوروزی یادآور شد: امیدواریم با پیگیری‌هایی که در حال انجام است سال آینده تمام املاک وقفی استان قزوین سنددار شده و نخستین استانی باشیم که برای تمام موقوفات سند مالکیت دریافت کرده است.
پایان پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار