کد خبر: 636590
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۷
یک هواپیمای خطوط هوایی ترکیش‌ایرلاینز که به مقصد بمبئی در حال پرواز بود به دلیل وخامت اوضاع جسمانی یکی از مسافرینش در تهران به صورت اضطراری به زمین نشست.
تسنيم: یک هواپیمای ترکیش‌ایرلاینز که شامل 20 مسافر اسرائیلی نیز بود، در مسیر بمبئی از استانبول بود، به دلیلی شرایط جسمانی یکی از مسافرین مجبور به فرود در تهران شد.

این مسافرین اسرائیلی ظاهرا از اینکه در خاک ایران هستند احساس نگرانی کردند اما خدمه هواپیما به آنها اطمینان دادند که امنیت آنها تضمین شده است. 

این بیمار که دارای تابعیت اسرائیلی نبود پس از فرود هواپیما در تهران به بیمارستان منتقل شد. 

مسافرین اسرائیلی از این هواپیما پیاده نشدند و پس از اینکه هواپیمای مذکور به مدت یک ساعت در فرودگاه تهران توقف کرد به راه خود ادامه داد. 

یکی از این مسافرین در گفتگو با رادیو ارتش اسرائیل گفت: "هیچ نگرانی خاصی به غیر از تأخیر مذکور بوجود نیامد. اما بقیه چیزها خوب بودند. آنها با آرامش مسافر بیمار را از هواپیما پیاده کرده و بردند."

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار