کد خبر: 636227
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۰
محمد مهدي حكيم

نگاشتن مطلب در حوزه فرهنگ و رسانه، با بي‌انصافي‌هاي برخي متصديان امر، تأسف و تأثر نويسندگان و روزنامه نگاران متعهد را به دنبال داشته است. درست در فضايي كه جريانات شبه اصلاح طلب در بوق و كرنا مي‌دمند كه گستره نقد بايد در فضاي جامعه طنين انداز باشد، در صورتي است كه افراد و انديشه‌هايي بايد در مسير فضاي باز و بدون هر گونه مميزي و فيلترينگ گام بردارند كه همسو با منافع و انديشه‌هاي معطوف به شبه ليبراليستي آنان باشند اما اگر جريانات معتقد به نظام و انقلاب اسلامي موضوع و مقاله‌اي در جهت پيشبرد اهداف انقلاب اسلامي منتشر كنند با تعابير متنوعي همچون همسو بودن با اسرائيل و افراطي‌گري محكوم يا با ارسال ابلاغيه‌اي از سوي دادگاه الخ.... و به عبارتي «مرگ اگر خوبه براي همسايه خوبه» فضاي فرهنگي و اجتماعي جامعه را به اين سو متمايل ساخته‌اند. رويكرد اتاق فكر جريانات فرهنگي و سياسي شبه اصلاح‌طلب با استخدام واژه «افراطي‌گري» با القاي شبهه و با روش مغالطه‌گري در ذهن و افكار عمومي سعي بر مشوش نمودن و نهايتاً تلاش مجدد بر بيرون آمدن نام خويش از صندوق آراي انتخاباتي هستند.

گستره افراطي‌گري در همه ابعاد و شئون فرهنگي و. . . در ذهن همگان ناخودآگاه به زماني خطور مي‌كند كه با بازگشت و رجعت به آثار فرهنگي و هنري قبل از انقلاب اسلامي آثار سخيفي را به پرده‌هاي سينما روانه كرد. مگر نه آنكه بحران مخاطب و انزواي سينماي كنوني ما يكي از مشكلاتي است كه ريشه در افراطي‌گري‌هاي دولت اصلاح‌طلب داشته و با گستره فيلم‌هايي بود كه تلاش بر ترويج اباحه‌گري اخلاقي و استثمار فرهنگ در خدمت سرمايه‌داري داشتند به طوري كه سينماي ايران را به ورطه ورشكستگي (به تقصير) كامل كشاند و سراغ وزيرش را بايد در ناكجاآباد فرنگ گرفت. افراطي‌گري زمان دوران اصلاحات در زمينه‌هاي گوناگون همانند حمله بي‌شرمانه به مقدسات، ارزش‌هاي هشت سال دفاع مقدس و.... كه با پرداختن به آن، مي‌بايد مثنوي هفتاد من كاغذ به رشته تحرير درآورد.
 
با مداقه از طرز تلقي گويندگان افراطي‌گري كه نگارنده اين مطلب آنان را «اغواگران انديشه» مي‌شناسد، هر تقابل و تضارب انديشه‌اي كه نحوه تعاملش با نظام استكبار و كشورهاي غرب مساعد باشد و به عبارتي نوع تلاش آن در راستاي سر تا پا غربي شدن و كاپيتاليسم باشد، از دايره شمول افراطي‌گري خارج است و او فردي اعتدال‌گراست. حال از منظر اينان جريان انقلاب اسلامي ايران و نيز آموزه‌ها و دستورات فراوان قرآن كريم در مقابله با كفار و منافقين نيز نوعي افراط به شمار خواهد رفت! اينان با مغالطه سعي در اغواي مردم انقلابي و مؤمن در جهت كسب اهداف از پيش تعيين شده خود دارند، همانطور كه رهبر عزيزمان تأكيد بر ايجاد بصيرت و شناخت كافي از وضعيت‌ سياسي، فرهنگي و... را دارند، مي‌طلبد كه با تعميق بصيرتمان و با هم‌افزايي همه مردم عزيزمان از نيات ابزاري مستخدمين اين گونه كلمات پرده برداشت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار