مرتضی نجفیمقدم گفت: ارزش این میزان صادرات 156 میلیون و 574 هزار و 161 دلار است.
وی با اشاره به اینکه 16 قلم کالا صادر شده، افزود: سیمان، کشمش، سفال، کابل آلومینیومی، چینیآلات بهداشتی، شیشه دستساز، کاشی، سیبزمینی، لوله پلیاتیلن، ظروف تفلون، وازلین، جار و بطری شیشهای، لبنیات، شور و ترشیجات از جمله این کالاهاست.
سرپرست اداره گمرک همدان گفت: این کالاها به کشورهای عراق، اکراین، پاکستان، روسیه، امارات، ترکمنستان، ایتالیا، ترکیه، انگلستان، هلند، آلمان، چین، عربستان، عمان، قطر، رومانی، مالزی و... صادر شده است.
وی تعداد اظهارنامههای صادره را 8 هزار و 279 فقره عنوان کرد و گفت: در این مدت 292 پرونده قضایی تشکیل شده که در مقایسه با 11 ماهه سال گذشته دو درصد افزایش داشته است.
نجفیمقدم اضافه کرد: در مجموع میزان صادرات کالاهای استان همدان در 11 ماه امسال به ترتیب به لحاظ وزنی 322 درصد، به لحاظ تعداد اظهارنامه 72 درصد و به لحاظ ارزش دلاری 47 درصد افزایش داشته است.