
محمدحسین ریاحی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در جلسه رسیدگی به مسائل و مشکلات شرکتهای تعاونی مسکن مهر استان یزد از آنها خواست تا نسبت به اتمام پروژهها و تحویل به اعضای ثبتنام شده اقدام سریع داشته باشند.
ریاحی بیان کرد: در حال حاضر 76 شرکت تعاونی مسکن مهر در استان یزد مشغول ساخت و ساز و تکمیل واحدهای مسکن مهر هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، تعداد اعضای این تعاونیها در استان را نیز 9هزار و 400 نفر اعلام کرد.
وی یادآور شد: بیش از 32 هزار و 400 نفر در استان یزد در این طرح ثبتنام کردند که پس از تایید صلاحیت و شناسایی افراد، منجر به انعقاد قرارداد ساخت نزدیک به 9هزار و 400 واحد شد.
سرپرست مدیریت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد نیز در این جلسه گزارش کاملی از وضعیت تعاونیهای مسکن مهر ارائه کرد و افزود: در حال حاضر 76 شرکت تعاونی در قالب تعاونی و با عضویت بیش از 9هزار و 400 نفر در حال فعالیت هستند.
علی یوسفی افزود: این تعاونیها تاکنون نسبت به تحویل بیش از 6هزار و 400 نفر در سراسر استان اقدام کرده و کلیه این واحدها به صورت تکمیل و در قالب قرارداد شرکت تعاونی به اعضای واجد شرایط تحویل شده است.
وی، تعداد واحدهای تکمیل شده در شهرستان یزد را بیش از 3 هزار و 600 واحد اعلام کرد و افزود: تا 6 ماه آینده نسبت به تحویل کل واحدها اقدام خواهد شد.