کد خبر: 635276
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶
معاون خدمات شهرداری قم از امادگی بوستان های ده گانه قم برای اسکان زائران و مسافران در ایام نوروز خبر داد.

 

مهدی اصفهانیان مقدم با اشاره به اینکه با توجه به حضور گسترده زائران در ایام عید، این معاونت فعالیت های خود را به صورت گسترده در جهت رفع موانع آغاز کرده گفت: پارکینگ زائر در ضلع شرقی حرم، پارکینگ جمکران و سایر پارکینگ های اطراف حرم برای حضور زائران آماده سازی شده و با توجه به وجود برخی از کاستی ها در سال گذشته امسال تلاش شده این بخش ساماندهی یابد.

وی با بیان برخی از اقدامات در خصوص رنگ آمیزی جداول و رفع برخی از نواقص در معابر گفت: شهروندان عزیز در طول ایام عید می توانند با سامانه 137 مشکلات و کاستی ها و پیشنهادات خود را در اختیار مسئولان شهرداری قرار دهند و ما را در ارائه خدمات بهتر یاری رسانند.

اصفهانیان گفت: خدمات شهرداری در مناطق 8 گانه قم در جهت تسهیل خدمات به زائران به صورت منسجم در دستور کار قرار گرفته است همچنین 250 دستگاه مکانیزه در این مدت خدمات شهری به زائران ارائه می کنند.

معاون خدمات شهرداری قم تجهیز سرویس های بهداشتی، نظافت کامل معابر، رسیدگی به تخلفات شهری، جمع آوری متکدیان و برخورد با دست فروشان، تجهیز پارکینگ و ساماندهی سرویس های بهداشتی در پارکینگ ها را از دیگر فعالیت های شهرداری در ایام عید به زائران و شهروندان ذکر کرد و افزود: همچنین تمهیداتی در نظر گرفته شده تا از اسکان جدی زائران و چادر زنی در اطراف حرم جلوگیری شود و زائران در این خصوص به بوستانهای ده گانه برای نصب چادر هدایت می شوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار