کد خبر: 629742
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۲

برخي او را «حلال» مشكلات كشور در شرايط تحريم‌ها مي‌دانند و برخي او را «دلال» جواني مي‌دانند كه يك‌شبه ره صد ساله را طي كرده است.

به گزارش ايسنا، پيش از اين در رسانه‌ها به نام « ب. ز» معروف شده بود اما با ابراز تمايلش براي ارتباط با رسانه‌ها سعي كرد شايعه‌ها و اتهامات پيرامونش را پاسخ دهد اما به گفته رئيس اتحاديه صادركنندگان فرآورده‌هاي نفتي، با اين كار تنها مردم نسبت به او جري شدند. ادامه خبرهاي منتشر شده از رسانه و روشن شدن ابعاد جديدي از اين پرونده، پاي مجلس و نهادهاي نظارتي را هم به موضوع كشاند تا پول نفتي را كه گفته مي‌شود بالغ بر 2 ميليارد يورو است، از اين دلال نفتي تازه از راه رسيده پس بگيرند.
 
 با وجود آن زنجاني در جلسات متعدد با دولتي‌ها و مجلسي‌ها سعي كرد به آنها اثبات كند كه به دليل لو رفتن شيوه‌هاي انتقال پول فروش نفت قادر نيست اين درآمد را به حساب بانك مركزي منتقل كند اما املاك و دارايي‌هاي زنجاني مصادره شد و كمي بعد هم براي آنكه خيال همه از اين جهت كه «‌بابك زنجاني» به «محمود خاوري» دوم بدل نمي‌شود حكم بازداشتش صادر شد. البته مسئول رسيدگي به پرونده بابك زنجاني مي‌گويد كه بابك زنجاني با شكايت وزارت نفت دستگير شده است. مسئول رسيدگي به پرونده بابك زنجاني در وزارت نفت با اعلام اينكه زنجاني با شكايت وزارت نفت دستگير شده است، گفت: وي از دي ماه 91 هيچ‌گونه معامله‌ نفتي براي ايران انجام نداده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار