کد خبر: 629058
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۰
عضو شورای شهر ساری خواستار شد:
عضو شورای شهر ساری گفت: با توجه به جایگاه آتش نشانی در جامعه، ارتقای سطح کیفی خدمات و استقلال سازمان آتش نشانی در حوزه درآمد زدایی دو مقوله مهم و اساسی است که باید آن را جدی گرفت.

به گزارش خبرنگار جوان از مازندران،نخستین جلسه هم اندیشی در خصوص بررسی و ارتقای منابع درآمدی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ساری با حضور مسعود پیری نماینده شورای اسلامی شهر در سازمان آتش نشانی ساری، حسن سیدی مدیر عامل و جمعی از کارشناسان سازمان در دفتر مدیر عامل سازمان آتش نشانی ساری برگزار شد .

در این جلسه مدیرعامل سازمان از حضور مسعود پیری در جمع نیروهای ستادی سازمان جهت ارتقای سطح منابع درآمدی سازمان قدردانی کرد و گفت: دغدغه های پیری به عنوان نماینده شورای اسلامی شهر ساری در سازمان آتش نشانی جهت پیشبرد اهداف سازمانی و ارائه خدمات هرچه بهتر و شایسته به شهروندان  باعث خرسندی و دلگرمی پرسنل سازمان گردید و پشتکار ایشان نیز قابل تحسین است.

حسن سیدی در ادامه به گوشه هایی از اقدامات انجام شده این سازمان از اول مهرماه تا اول دی ماه سال جاری اشاره و اعلام کرد:

&در حوزه آموزش:پیگیری و برگزاری دوره های تخصصی آتش نشانان شهرداری های استان در قالب 15 دوره(7هزار ساعت)

&در حوزه آموزش برون سازمانی:برگزاری دوره های آموزشی به مناسبت 7مهر روز ایمنی و آتش نشانی در یک صد مدرسه با جمعیتی بالغ بر 7هزار نفر ساعت آموزش های مختلف ایمنی،برگزاری کلاس های آموزشی برای آتش نشانان داوطلب به تعداد120 نفر همراه با اهداء گواهینامه،آموزش ضمن خدمت مدیران و معاونین و دبیران آموزش و پرورش نواحی 1 و 2 ساری،آموزش مباحث اطفای حریق درس آمادگی دفاعی دبیرستان های سطح شهر

&در حوزه تجهیزات:جذب کمک های ستاد بحران شهرداری در قالب اقلام امدادی،خرید و تحویل ست نجات هیدرولیک از شرکت هولماترو هلند به ارزش 225میلیون تومان،پیگیری خرید 10دستگاه شیر آلات آتش نشانی از اداره کل مدیریت بحران و نصب آنها در نقاط مختلف شهر،پیگیری تعمیر نردبان 33 متری.

&در حوزه پیشگیری:بازدیدهای ایمنی از سطح شهر،بازدید های ایمنی از بیمارستان های سطح شهر و حسینیه ها در ایام محرم و ارائه رهنمودها و آموزش های لازم ،چاپ بروشور ایمنی به تعداد 2000نسخه برای اماکن مذهبی و توزیع در مساجد و تکایا،بازدید از مهدهای کودک سطح شهر با همکاری بهزیستی،بازدید ایمنی از اداره کل اوقاف ، مرکز ساری شناسی ، انبار محصولات غذایی ، ساختمان مرکزی بیمه ایران ، سازمان های تابعه شهرداری،جایگاه های سوخت،رستوران ها،صنوف مختلف و ارائه رهنمودهای لازم،انجام تست ورزشی و انجام ورزش هفتگی برای تمامی پرسنل جهت سلامت و ارتقاء سطح توان عملیاتی پرسنل،حضور یکی از پرسنل سازمان (علی دومیرکلایی)به عنوان مربی در لیگ برتر کشتی سال92 و حضور یکی از پرسنل سازمان (ایمان غلامی) به عنوان داور در مسابقات لیگ دسته یک کشور.

&در حوزه درآمدی:پیگیری موضوع بیمه ها ،پیگیری موضوعات راکد درآمدی از منابع درآمدی سازمان که نیاز به بازنگری و توجه بیشتر دارد.

&در حوزه های مختلف دیگر:برگزاری جشن تجلیل از آتش نشانان در 7مهر،پیگیری تشکیل اتحادیه آتش نشانی های استان مازندران،پیگیری تکمیل ایستگاه های شماره 6 و 7 در دو نقطه از شهر،پیگیری نوسازی ایستگاه های فرسوده ،پیگیری مانور های عملیاتی در دستگاه ها و اماکن مختلف با همکاری هلال احمر و راهنمایی و رانندگی و آموزش و پرورش و نیروی انتظامی و سازمان زندان ها،مشارکت فعال در تدوین سند چشم انداز شهری،اعزام یکی از کارشناسان این سازمان جهت شرکت در دوره فرماندهی آتش نشانی به کشور ژاپن ،آموزش 200نفر از کارکنان جایگاه های عرضه سوخت با همکاری شرکت نفت.

&بازدیدهای ایمنی:بازدید از واحدهای مسکونی به تعداد515واحد،بازدید از واحدهای تجاری 251واحد تجاری،بررسی علل حریق و ارائه گزارش کارشناسی به تعداد 28مورد،ارائه گواهی حریق به تعداد22 مورد،عملیات اطفاء حریق به تعداد 150 مورد،عملیات امداد و نجات به تعداد 252مورد،تعداد نجات یافتگان در حریق و حوادث به تعداد 95 نفر،برنامه ریزی جهت برگزاری دوره های مرتبط با حوادث غیر مترقبه در شهرداری های استان.

در ادامه جلسه مسود پیری نماینده شورای اسلامی شهر در سازمان آتش نشانی نیز ضمن قدردانی از زحمات پرسنل خدوم آتش نشانی مرکز استان ، از وجود پتانسیل های خوب و بالقوه در این سازمان ابراز خرسندی کرد و گفت: اعزام  آقای حسین جوینی از آتش نشانی ساری به عنوان تنها نماینده اعزامی آتش نشانی های مازندران به کشور ژاپن جهت گذراندن دوره فرماندهی عملیات در آتش نشانی موجب افتخار و مباهات شهرداری و شورای اسلامی شهر ساری است.

 وی با بیان اینکه با توجه به ضرورت موضوع، ارتقای سطح کیفی خدمات و استقلال سازمان آتش نشانی در حوزه درآمدزدایی دو مقوله مهم و اساسی است که باید آنرا جدی گرفت افزود: ازسوی مدیریت و مجموع همکاران آتش نشانی اقدامات موثر و خوبی انجام شده است که می توان به آموزش کارکنان و تشکیل ستاد پیشگیری (اداره بازبینی) اشاره کرد که خود جای تقدیر دارد.

پیری همچنین با اعلام رضایت شهروندان ساروی از عملکرد سازمان آتش نشانی ساری اظهار داشت: در خصوص استقلال این سازمان هم موارد بسیاری مورد نظر عزیزان قرار گرفت که نوید آینده بهتری خواهد داد.

وی ضمن ابراز علاقه به سازمان آتش نشانی و روحیه ایثارگری پرسنل خدوم و زحمتکش آن تصریح کرد: امیدوارم با تقویت روحیه همکاران سازمان آتش نشانی و حمایتهای شهردار محترم مرکز استان و عنایت ویژه ای که شورای چهارم به مقوله خدمت رسانی دارد و همچنین تلاش قابل تقدیر مدیرعامل محترم آتش نشانی  و مجموع عزیزان این سازمان، شاهد تحقق انتظارات شهروندان  باشیم که البته این امر یقینا نیاز به فرهنگ سازی و مشارکت مردم خواهد داشت.

بر پایه این گزارش اهم مباحث مطرح شده در این جلسه شامل موارد زیر بوده است:نظارت بر گودبرداری ها و حفاری ها در سطح شهر به منظور پیشگیری از حوادث احتمالی ،نظارت بر ساخت و سازها و ارائه طرح ایمنی برای ساخت واحدهای مسکونی و تجاری به ویژه پاساژها و مجتمع های تجاری حتی تک وتحدی ها ( جهت اخذ پایانکار ) ،اخذ عوارض آتش نشانی به ویژه از محل درآمد بخشداری ها با توجه به پوشش خدمات خارج از محدوده ،دریافت هزینه بابت اعزام خودرو جهت تست لوله های تر و خشک نصب شده در ساختمان ها ،تأسیس شرکت تعاونی عرضه خدمات ایمنی و آتش نشانی به منظور خدمات دهی به بخش های مورد نیاز خارج از محدوده فعالیت سازمان ،تدوین نظام جامع پیشگیری و الزام سازندگان بنا به طراحی ، نصب تجهیزات ایمنی و فعالیت سازمان در بخش مذکور،تبلیغ توانایی سازمان در بخش آموزش و برگزاری دوره های آموزشی و بهره گیری از پتانسیل های موجود در این زمینه اعم از شهرداری ها ، بانکها ،ادارات و ...،مدیریت هزینه های سازمان و کاهش هزینه های غیر ضروری ،مشارکت در تأمین ایمنی صنوف و بازار و بهره گیری از ظرفیت های موجود ،فروش و شارژ خاموش کننده های دستی ،بیمه،سهم سازمان از مدیریت بحران.

همچنین در پایان این جلسه بنا به پیشنهاد پیری نماینده شورا در سازمان، با توجه به موضوعات مطروحه مقرر شد سازمان نسبت به تدوین نظامنامه منابع درآمدی سازمان و بهره گیری از پتانسیلهای موجود اقدامات لازم را معمول و نسبت به استمرار برگزاری این جلسات اقدام نماید .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار