کد خبر: 628466
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۴
آسفالت راه‌های روستایی اولویت کاری اداره راه و شهرسازی شهرستان دهگلان قرار دارد.

  محمود قبادی رئیس اداره راه و شهرسازی دهگلان با اعلام اين خبر گفت: حدود 68 درصد از راه‌های روستایی دهگلان آسفالت و بهینه‌سازی شده است و تعدادی از روستاها نيز خالی از سکنه هستند.

به گفته وی، پروژه‌ راه روستاهای صادق‌آباد به طول 5 کیلومتر، احمدآباد پنجه به طول 3.5 کیلومتر و کاکو به طول 5 کیلومتر در حال اجراست.

وی تلاش برای آسفالت راه‌های روستایی را یکی از اولویت‌های این اداره ذکر کرد و گفت: در صورتیکه اعتبار لازم به این اداره تزریق شود برای انجام آسفالت سایر راه‌های باقیمانده روستایی این شهرستان اقدام خواهیم کرد.

رئیس اداره راه و شهرسازی دهگلان تصریح کرد: در سال جاری راه روستایی دو روستای قادرمرز و مرادآباد از پروژه‌های رهبری به بهره‌برداری رسیدند. راه روستای علی‌آباد لوچ در دست اجراست که در صورت مساعدت هوا آسفالت آن انجام خواهد شد.

قبادی تصریح کرد: مصالح به اندازه کافی در منطقه است اما چون پیمانکاران دیر به پول خود می‌رسند، قاطعانه نمی‌توانند کار کنند و ما در سیر اهدافمان با مشکل روبرو می‌شویم.

رئیس اداره راه و شهرسازی دهگلان با اشاره به فضای اداری نامناسب این شهرستان، خاطرنشان کرد: ساختمان اداری راه و شهرسازی ساختمان نامناسبی است و در شان یک اداره نیست.

قبادی در پایان اذعان کرد: نماینده شهرسازی دهگلان باید به اداره تبدیل شود تا بتوانیم اقدامات بزرگتر و در شأن مردم این شهرستان انجام دهیم.

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار