کد خبر: 627881
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۷
دادستان تهران علیه علی مطهری به علت اظهارات روز گذشته وی در مورد فتنه و سران فتنه، اعلام جرم کرد.

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با فارس از اعلام جرم دادستان تهران علیه علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خبر داد.

وی گفت: پرونده علی مطهری در شعبه چهارم بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه در دست بررسی قرار دارد.

به نظر می‌رسد اعلام جرم دادستان تهران علیه مطهری به واسطه نطق پیش از دستور روز گذشته وی در مجلس شورای اسلامی باشد.

این در حالی است که روز گذشته غلامحسین محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره اظهارات  علی مطهری در مجلس عنوان کرده بود: همانطور که می‌دانید، همه مردم نظرشان بر این است که افرادی که در سال 88 آن فتنه بزرگ را بپا کردند گناهشان نابخشودنی است.

وی ادامه داد: اگر که نظام به آنها لطف کرده و به مجازات نرسانده این را به پای آن نگذارند که گناه اینها کوچک بوده است.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: اینها با گناهی که انجام دادند حیثیت و اعتبار نظام را خدشه دار کردند و اموال مردم و عمومی را به آتش کشیدند، اینها به پایگاه بسیج حمله کرده و مسجد را به آتش کشیدند، دروغ‌ها و افتراهای بزرگی به کشور و انقلاب زدند، به رای مردم که باعث شیرینی کام مردم و تقویت نظام می‌شد جفا کردند و این چیزی نیست که فراموش شود.

وی تاکید کرد: کسی که این موارد را سوءتفاهم برداشت می‌کند دچار تغافل شده است. این چیزی نیست که آن را کوچک بشماریم.

اژه‌ای در پایان خاطرنشان کرد: این حرف قوه قضائیه و همه مردم است

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13921009001085#sthash.vLAGdO6C.dpuf
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۰
0
0
جوان انلاين هر چند منتشر نميكني ...
من نميدانم حرف حساب اين علي مطهري چي هست ؟ در زمان رياست جمهوري اقاي احمدي نژاد اين اقا هر چي تهمت و افتراء و بي حرمتي بود به رئيس جمهور اين مملكت و مردم نثار كرد كسي بهش چيزي نگفت حالا هم از فتنه گران دفاع ميكند ... واقعا" اين اقا كيست ؟ پشتش به كي گرم است ؟ حرفهاي اين اقا حرفهاي كي هست ؟ والله بالله من هم فرزند جانبازم ... برادر شهيدم ... برادر جانبازم ... ولي سوء استفاده ممنوع ... اما اين حرفها و موضع گيريهاي اين اقا نسبت به مقام معظم ولايت و رهبري و نظام و مردم بايد مجددا" مورد بازبيني و واكاوي و ريشه يابي قرار گيرد لذا بنده ضمن نگراني و ترس از حرفها و موضع گيريهاي اين اقا به شدت با حرفهاي جناب اقاي محسني اژه اي و احضار اين اقا موافقم
علی اکبرخدابخشی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۴
0
0
باسلام این ایراد بزرگ مملکت ماست که آقای مطهری به صرف فرزند شهیدمطهری بودن وارد عرصل سیاست شده که به نظر من ... سیاسی است و اصلاً فکرمیکند تافته جدابافته است در صورتی که این آقا زاده حتی یک روز هم در جبهه های حق علیه باطل حضور نیافته ومسئولیت انتشارات شهید بزرگوار مطهری را برعهده داشته واین مطلب مرا به یاد داستان سعدی می اندازد که در سفری به همراه پدرش در دوران کودکی بر خفتگان خرده گرفت که خوابیده اند مثل مردار واز خواندن نماز شب غافلند که پدرش به او گفت اگر تو هم بخوابی بهتراست از اینکه در پوستین خلق افتادن(غیبت کردن)
جناب آقای مطهری...
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار