کد خبر: 627558
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۷
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان از تکمیل وبهره برداری دو پروژه عمرانی عام المنفعه در زادگاه نفت خبر داد.

 

ابراهیم پیرامون با بیان اینکه این دو پروژه شامل عملیات بهسازی و اصلاح هندسی بخشی از محور ارتباطی مسجدسلیمان هفتکل و دیگری تکمیل و تجهیز بلوار آسماری ( ورودی شهر از سمت هفتکل )است فزود: این پروژه ها با صرف بیش از 16 میلیارد ریال اعتبار طی مدت زمان 8 ماه به سرانجام رسیده اند.

وی در خصوص عملیات صورت گرفته در پروژه اصلاح جاده هفتکل گفت: در این پروژه که 4800 متر طول دارد 122000متر مکعب خاکریزی و خاکبرداری ، 6650 مترمربع لایه اساس و زیر اساس ، 10600 متر مربع اجرای دو لایه آسفالت ، احداث یک دستگاه پل و 4000 متر مکعب سنگ کاری انجام شده است.

وی هدف از این  پروژه را اصلاح هندسی و ایمن بخشی تردد خودرو ها در این مسیر عنوان کرد و افزود: با انجام این اصلاحات، پیچ های تند و حادثه خیز قبلی حذف و ضمن کاهش سفر، تردد خودروها در یک واریانت جدید و ایمن و مهندسی شده انجام می شود.

پیرامون به اقدامات انجام شده دیگر پروژه اشاره کرد و گفت: بلوار آسماری که در سال1390 به بهره برداری رسید دارای نقایصی بود که با تهیه شرح نیاز واعتبار لازم نسب به تکمیل آن در قالب پروژه ای جدید اقدام شد.

وی افزود: تهیه و نصب 190 پایه وتیر روشنایی، تهیه ونصب گارد ریل، تعریض یک دستگاه پل و احداث جاده های دسترسی محلی،از جمله اقدامات صورت گرفته برای این مسیر که ورودی شهر مسجدسلیمان از سمت هفتگل است می باشد.

 

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار