کد خبر: 627531
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۷
نزدیک به نیمی از ناوگان 35 هزار دستگاهی حمل و نقلی استان فارس، بیش از 20 سال عمر و نیاز به نوسازی دارد.

 

 احمد خواست‌خدایی مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های فارس با اعلام این خبر تامین اعتبارات لازم برای کمک به بخش خصوصی و نوسازی ناوگان حمل و نقل را مورد تاکید قرار داد و گفت: ناوگان حمل و نقل استان فارس برای 100 هزار نفر به شکل مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی با اشاره به رشد تعداد ناوگان حمل و نقل استان و افراد شاغل در این حرفه در سال‌های اخیر، خاطرنشان کرد: میانگین سنی اتوبوس‌های مسافربری فارس به 11 سال رسیده است و 70 درصد ناوگان مینی‌بوس‌رانی فارس عمر بالای 25 سال دارد.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های فارس با بیان اینکه طی سه سال اخیر به لحاظ افزایش قیمت خودرو، هر سال 40 تا 50 خودروی جدید وارد ناوگان حمل و نقل سواری بین‌شهری در فارس شده، گفت: میانگین سنی این خودروهای فعال در این بخش به هفت سال رسیده است و 6 درصد کل مسافر کشور توسط ناوگان حمل و نقل فارس جا‌به‌جا می‌شوند.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار