کد خبر: 627519
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۶
طبق آمارهای موجود بیشترین میزان شرکت‎کننده آموزش تخصصی نانوایان مربوط به شهرستان گنبدکاووس و کمترین آن مربوط به گرگان است.

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی گلستان با اعلام این مطلب گفت: آموزش و مهارت افزایی برای متصدیان و کارکنان واحدهای نانواها دارای اهمیت و جایگاه ویژه ای است و در همین راستا طی کمتر از یک ماه گذشته بالغ بر 5 هزار و 200 نفر ساعت آموزش مستمر ارائه شده است.

سیاوش حسین پور افزود: طبق تفاهم‏نامه منعقد شده فیمابین شرکت بازرگانی دولتی ایران و سازمان فنی و حرفه ای کشور به منظور افزایش سطح دانش عملی و تئوری کارکنان واحدهای خبازی هر ساله این آموزش ها با کیفیت و کمیت متفاوتی برگزار می شود و شرکت غله و خدمات بازرگانی استان گلستان نیز توانسته است با جذب کامل اعتبارات این بخش، از استان های برتر در زمینه آموزش نانوایان در کشور باشد.

وی ادامه داد: طبق آمارهای موجود بیشترین میزان شرکت کننده با تعداد 300 نفر مربوط به شهرستان گنبدکاووس و کمترین آن مربوط به گرگان با 51 نفر است.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار