صحبتهاي رئيس سازمان ليگ فوتبال نشان داد نگرانيهاي كارلوس كرش بيجهت نيست. كمتر از شش ماه تا جام جهاني فرصت باقي است، رقباي ما در حال تدارك هرچه بهتر تيممليشان هستند اما اينجا خبري از اين مسئله نيست و اتمام ليگ برتر و جام حذفي اصليترين دغدغه مسئولان فدراسيون فوتبال به شمار ميرود.
مهدي تاج ديروز به برنامه ورزش و مردم آمد تا تأكيد كند به هر شكل ممكن ليگ را به پايان ميرسانند و جام حذفي را هم برگزار ميكنند. همانطور كه انتظار ميرفت مخالف اصلي كارلوس كرش حرفهاي هميشگياش را تكرار كرد اما از همكاري همهجانبه با تيمملي و سرمربياش حرفي نزد: «تيمملي، ليگ قهرمانان، ليگبرتر و تيم زير 22سال در اولويت قرار دارند، همه آنها براي ما مهم هستند، در اين بين جام حذفي را هم داريم. كاري را انجام ميدهيم كه به نفع فوتبال باشد. تاج روي اين كلمات تأكيد زيادي دارد؛ به نفع فوتبال منتها هيچ اشارهاي به اين مسئله نميكند كه منفعت فوتبال ايران را چه كسي تشخيص ميدهد. از پيش از مشخص شدن گروهبندي جامجهاني، سرمربي پرتغالي از فدراسيون خواست شرايط پيوستن به موقع مليپوشان به تيمملي را فراهم كنند. كرش معتقد است شاگردانش از فروردين ماه بايد در اردوها حاضر باشند و الا در برزيل زنگ تفريح همگروههايمان خواهيم شد. اين در حالي است كه سازمان ليگ تاكنون نتوانسته شرايطي را براي محقق شدن خواستههاي او فراهم كند. رئيس سازمان ليگ مدعي است كه ليگ برتر در موعد مقرر به پايان ميرسد و جام حذفي هم برگزار ميشود. در اين ميان چهار نماينده ايران در ليگ قهرمانان نيز حضور پيدا ميكنند. ولي به چه قيمتي؟! به قيمت مصدوميت و خستگي مفرط مليپوشان شاغل در ليگ؟
فراموش نكنيد كه به جز چند لژيونر، ساير مليپوشان در تيمهاي ايراني توپ ميزنند و اين بدان معني است كه فوتباليستهاي ما توان حضور در چند جام همزمان را ندارند. اگرچه دستمزد ميلياردي ميگيرند اما چند هفته بازي فشرده كافي است تا كلي مصدوم روي دست مربيان بماند. در اين ميان بحث برنامهريزي سازمان ليگ چالشي بزرگ براي فوتبال ايران به شمار ميرود. هفته بيستم ليگ برتر سهشنبه سوم دي ماه برگزار شد. حالا همين سازمان ليگ كه ادعاي برنامهريزي مدون و بدون اشكال را دارد هفته بيست و يكم را جمعه 13 دي ماه برگزار ميكند. اي كاش بهرام شفيع مجري كه برنامهاش را قديميترين برنامه ورزش صدا و سيما ميداند از تاج ميپرسيد علت تعويق 10 روزه ليگ چيست؟ حتي با در نظر گرفتن ايام سوگواري كه در پيش داريم هم ميشد هفته بيست و يكم را فردا برگزار كرد. فاصله پنج روزه هم جاي هيچ گلهاي را براي باشگاهها و مربيان و بازيكنانشان باقي نميگذاشت. نگاهي به ليگ جزيره بيندازيد. همه مشغول پشت سرگذاشتن تعطيلات كريسمس هستند اما تيمهاي ليگ برتر انگليس با سه روز فاصله بازيهايشان را برگزار ميكنند. كسي هم اعتراض نميكند. شرايط هر روز حساستر ميشود، هنوز بسياري از مربيان حاضر نيستند مليپوشانشان را در موعد مقرر به تيمملي بدهند، آنها ليگ قهرمانان و موفقيت تيمشان را مهمتر از تيم كشورشان ميدانند، تكليف بازيهاي تداركاتي معلوم نيست و سازمان ليگ هم نميداند با اين همه اعتراض چه تصميمي بگيرد. اينكه نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان موفق باشند و يا ما هم مثل خيلي از كشورها مسابقات جام حذفي داشته باشيم خيلي خوب است اما ايدهآلترين نتيجه براي فوتبال ايران زماني است كه تيمملي در جام جهاني بزرگترين آوردگاه فوتبال دنيا سربلند شود.