32 تيم صعودكننده به جام جهاني برزيل تكميل شدند. دور برگشت پليآف جام جهاني 2014 برگزار شد و فرانسه، پرتغال، يونان، كرواسي، مكزيك، الجزاير، غنا و اروگوئه به جمع مسافران برزيل پيوستند. سهشنبه شب مدعيان رسيدن به جام جهاني از قارههاي مختلف تمام تلاششان را كردند تا بليت برزيل را بگيرند و مجبور نشوند مهمترين مسابقات فوتبال دنيا را از تلويزيون تماشا كنند.
پرواز پرتغال، پيروزي فرانسه
تيمملي پرتغال با هتتريك كريس رونالدو خود را به جام جهاني رساند. پرتغال كه با توجه به برتري يك بر صفر خويش نسبت به تيمملي سوئد راحتتر بود با گلزني رونالدو به هدفش رسيد. اين در حالي است كه هواداران سوئدي هم نتوانستند به كمك بازيكنان تيمشان بيايند. زلاتان ابراهيموويچ در شرايطي كه هر دو گل سوئد را به ثمر رسانده بود در نهايت نتوانست مقابل سه گل رونالدو مقاومت كند. كريس رونالدو بيش از همه از برتري 3 بر دو پرتغاليها برابر زردپوشان خوشحال است. نامزد دريافت توپ طلا كه تعداد گلهاي ملياش به عدد 47 رسيده پس از صعود تيمش به جام جهاني گفت: «آنچه را كه بايد انجام ميدادم، دادم. ثابت كردم كه رونالدو در زمين حضور دارد. اين طبيعت فوتبال است و نميتوان پيشبيني كرد كه چه تيمي در نهايت پيروز ميشود. نشان داديم كه پرتغال تيم خوبي است. ركوردها روزي شكسته ميشوند و من به ركوردشكني توجه نميكنم. هر سال ارزش خود را با زدن 40 تا 50 گل ثابت ميكنم. هر بازيكني نميتواند اين تعداد گل را به ثمر برساند.» پائولو بنيتو سرمربي پرتغال نيز بار ديگر حمايتش را از رونالدو نشان داد: «درباره بازيكني كه در بازي اين چنين هتتريك ميكند، چه ميتوانيد بگوييد؟ كريس تأثير زيادي روي نتيجه بازي داشت.» لازم به ذكر است كه سپ بلاتر پس از هتتريك رونالدو به اين بازيكن تبريك گفت اما ايبرا كه به شدت از حذف سوئد ناراحت بود، مدعي شد جام جهاني بدون او ارزشي ندارد: «پرتغاليها از ما برتر بودند و به جام جهاني صعود كردند. منتها جام جهاني بدون من ارزش ندارد و ديگر مهم نيست كه منتظر جام جهاني باشيم.» در ديگر بازي، فرانسه 3 بر صفر اوكراين را از پيش رو برداشت و در مجموع با نتيجه 3 بر دو خودش را به جام جهاني رساند. خروسها پس از اين برد سر از پا نميشناختند. فدراسيون فوتبال فرانسه پس از صعود خروسها قرارداد ديديه دشام را تا سال 2016 تمديد كرد. سرمربي آبيها پس از اين برد شيرين گفت: «اين جادوي فوتبال است.قبل از اين بازيها تيم بدي بوديم اما برابر اوكراين ثابت كرديم فرانسه چه ارزشهاي بالايي دارد. براي فوتبال فرانسه خيلي مهم بود كه به جام جهاني برسد. ما توانايي اين را داريم كه در برزيل كارهاي بزرگي را انجام دهيم.» يونان و كرواسي ديگر تيمهاي اروپايي بودند كه خودشان را به برزيل رساندند. يونان در برابر روماني به تساوي يك - يك رسيد و با توجه به بازي رفت به برتري 4 بر دو دست يافت. كرواسي نيز در خانه ايسلند را 2 بر صفر شكست داد.
مكزيك، غنا و الجزاير هم آمدند
مكزيك در نيوزلند جشنوارهاي از گل به راه انداخت و به جمع 32 تيم پيوست. آزتكها كه بازي رفت را 5 بر يك پشت سر گذاشته بودند در زمين نيوزلند نيز 4 بر دو نتيجه را به سود خود خاتمه دادند و با 9 گل خود را به جام جهاني رساندند. در قاره آفريقا مصر كه 6 بر يك بازي رفت را به غنا واگذار كرده بود در ديدار برگشت به رغم برد 2 بر يك راه به جايي نبرد و اين غناييها بودند كه جشن صعود به راه انداختند. الجزاير ديگر تيم قاره سياه در مصاف با بوركينافاسو به پيروزي يك بر صفر رسيد. اين در حالي است كه در مجموع دو تيم به تساوي 3-3 رضايت دادند، اما با در نظر گرفتن گل زده بيشتر در خانه حريف (بازي رفت 3 بر 2 به نفع بوركينافاسو به پايان رسيد) الجزاير به جام جهاني 2014 رسيد. در آخرين پليآف جام جهاني نيز بامداد امروز اروگوئه با غلبه بر اردن و برتري در مجموع دو بازي رفت و برگشت به عنوان آخرين تيم به جمع صعودكنندگان به برزيل پيوست.
برد آلمان و برزيل و باخت ماتادورها
سهشنبه شب همچنين بازيهاي دوستانه در سراسر جهان برگزار شد. در مهمترين بازيها آلمان با تك گل مرته ساكر انگليس را مغلوب كرد. پيروزي در ورزشگاه ومبلي براي ژرمنها ارزش بسياري داشت. تا آنجا كه يواخيم لو سرمربي آلمان پس از اين برد به اين مسئله اشاره كرد: «در طول 90 دقيقه بهتر از انگليس بازي كرديم و شايسته برد بوديم. با اعتماد به نفس به جام جهاني ميرويم.» در آن سوي ميدان دومين باخت پياپي شيرها در بازيهاي دوستانه نتيجه خوبي براي روي هاجسون محسوب نميشود. سرمربي انگليس در اين خصوص اظهار نظر كرد: «حتي يك لحظه هم حاضر نيستيم دو شكست در بازيهاي دوستانه را بپذيريم. اين شكستها پاياني بد براي سال خوبي كه پشت سر گذاشتيم بود. با شنيدن فرياد اعتراض تماشاگران نااميد ميشويم. ما خوب بازي نكرديم و لايق تشويق هم نبوديم.» اسپانيا كه ميهمان آفريقايي جنوبي بود با يك گل شكست را پذيرفت. دل بوسكه اين بازي را بدترين عملكرد شاگردانش خواند: «بدترين بازيها در چند وقت اخير بود. البته شكست حق ما بود.» در ساير بازيها برزيل 2 بر يك شيلي را برد، روسيه 2 بر يك از سد كره جنوبي گذشت، استراليا يك بر صفر كاستاريكا را مغلوب كرد، اسلوني مقابل كانادا به برتري يك بر صفر رسيد، تركيه 2 بر يك بلاروس را برد، هلند و كلمبيا به تساوي بدون گل رضايت دادند، ژاپن 3 بر 2 بلژيك را در خارج از خانه شكست داد، اتريش يك بر صفر امريكا را از پيش رو برداشت،نبرد لهستان و ايرلند به تساوي صفر - صفر انجاميد.