کد خبر: 621018
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴
سردار دهقان با اشاره به عملکرد هیئت فرانسوی در اجلاس اخیر ژنو گفت: فرانسوی‌ها در این اجلاس در واقع نماینده اسرائیل بودند.
فارس: سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حاشیه مراسم بزرگداشت دومین سالگرد شهادت شهید تهرانی مقدم و شهدای اقتدار موشکی سپاه که در حسینیه حضرت زهرا سپاه تهران برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص اظهارات اخیر رئیس جمهور ومقامات آمریکایی مبنی بر اینکه درمواجهه با ایران همه گزینه ها را روی میز داریم، گفت: اینها اظهارات صحیح نیست و آمریکاهایی‌ها مدت‌ها است که با ما دشمنی کرده و علیه جمهوری اسلامی توطئه می‌کنند.

دهقان تاکید کرد: البته آمریکایی‌ها توان اقدام نظامی علیه ایران را ندارد چرا که نه شرایط جهانی و منطقه‌ای ایجاد می‌کند و نه آنها ازچنین توانی برخودار هستند.

وزیر دفاع در خصوص عملکرد هیئت فرانسوی در اجلاس اخیر ژنو نیز اظهار داشت: فرانسوی‌ها در این اجلاس در واقع نماینده اسرائیل بودند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار