کد خبر: 620372
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۵
تراكتور‌سازي 1 استقلال 1
با تساوي دو تيم تراكتور‌سازي و استقلال در تبريز پرسپوليس يك گام ديگر به قهرماني در نيم فصل نزديك شد
فريدون حسن
با تساوي دو تيم تراكتور‌سازي و استقلال در تبريز پرسپوليس يك گام ديگر به قهرماني در نيم فصل نزديك شد، دو تيم ديروز در حالي در تبريز به مصاف هم رفتند كه پيروزي هر كدام مي‌توانست موقعيت سرخ‌هاي تهران را در صدرجدول متزلزل كند اما شاگردان جلالي و قلعه‌نويي به تساوي رضايت دادند تا تيم دايي همچنان بالاي جدول باشد.
زياد طول نكشيد تا شاگردان امير‌ قلعه‌نويي تماشاگران حاضر در ورزشگاه ياد‌گار امام تبريز را ساكت كنند. هنوز وارد دقيقه سوم بازي نشده بوديم كه ارسال تيموريان تازه باز‌گشته به تمرينات استقلال در بين مدافعان تراكتور‌سازي به آرش بر‌هاني رسيد تا اين مهاجم تازه نفس و احيا‌شده آبي‌ها پس از كنترل عالي توپ آن را به تور دروازه قرمز‌هاي تبريز برساند.
شاگردان مجيدجلالي انگار كه از اين شوك به حالت اغما رفته باشند طي 15 دقيقه بعد هيچ حرفي براي گفتن نداشتند و اين استقلال بود كه حاكم مطلق توپ و ميدان بود. از دقيقه 15 به بعد تراكتور‌سازي حركات علي كريمي در ميانه ميدان اندكي نبض بازي را در دست گرفت. دقيقه 19 آنها مي‌توانستند بازي را به تساوي بكشانند اما ضربه سر بائو را رحمتي به خوبي كنترل كرد. متعاقب اين حمله تراكتور باز هم صاحب موقعيت شد، اما نتوانست از فرصت‌هاي نصفه و نيمه به وجود آمده استفاده كند. دقيقه 41 باز هم اين بائو بود كه مي‌توانست گل مساوي را به ثمر برساند ولي توپ در شلوغي جلوي دروازه استقلال توسط مدافعان دور شد تا تلاش دو تيم در پايان نيمه اول با همان تك گل آرش بر‌هاني به پايان برسد. با شروع نيمه دوم تلاش تراكتور‌سازي براي به تساوي كشاندن بازي دو چندان شد اما حملات بي‌برنامه تيم مجيد جلالي چندان زهر‌دار نبود.
تراكتور‌سازي توپ و ميدان را در اختيار داشت، استقلال هم از همان ابتداي نيمه دوم به ناگاه عقب كشيد و اين فرصت را به ميز‌بان داد تا از چپ و راست روي دروازه‌اش توپ بريزد. دقيقه 66 سر‌انجام حملات تراكتور ساز‌ان جواب داد و سعيد دقيقي كه قبلاً هم ثابت كرده بود خوب راه دروازه ‌و گلزني به استقلال را مي‌شناسد توپ را وارد دروازه‌ رحمتي كرد تا همه چيز مساوي شود.
در 10 دقيقه پاياني بازي حملات جسته و گريخته‌اي روي دروازه‌ دو تيم صورت گرفت كه در اين بين استقلالي‌ها زهر‌دار‌تر نشان دادند و دو موقعيت خطر‌ناك به دست آوردند، اما نتوانستند استفاده كنند تا در نهايت بازي دو تيم يك- يك مساوي به پايان برسد.  در ديگر ديدار ديروز سايپا 2 بر يك در كرج از سد صباي قم گذشت.

  صعود راه‌آهن و ذوب‌آهن و مس در جام‌حذفي
عصر ديروز در مرحله يك هشتم جام حذفي فوتبال كشور سه بازي در گيلان، اصفهان و دز‌فول بر‌گزار شد كه طي آنها راه‌آهن يك بر صفر ميز‌بان خود داماش را شكست داد، ذوب آهن با همين نتيجه مهمان خود نفت تهران را از پيش‌رو‌بر‌داشت و مس كرمان نيز 3 بر يك از سد ميز‌بان خود شهر‌داري دزفول گذشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار